Nieuws

KNNS werkt samen op afstand.

Silke - 03 april 2020

De afgelopen maanden zijn we allemaal – op afstand – samengekomen om de wereldwijde gezondheidspandemie te bestrijden. Organisaties passen de werkwijze aan om de dagelijkse werkzaamheden te continueren. Op deze manier kunnen de collega’s doorgaan met hun professionele taken vanuit huis.

KNNS zet zich in om haar klanten te ondersteunen door thuiswerken mogelijk te maken, zoals de gezondheidsautoriteiten eisen. Zoals verwacht, zien wij dan ook een gebruikstoename in services die thuiswerken faciliteren, zoals Microsoft Teams en Windows Virtual Desktop.

Om de continuïteit van de business van onze klanten te borgen, monitoren wij proactief en voorspellend deze services. Onze partner Microsoft is ondertussen versneld bezig met de beveiligde uitbreiding van de wereldwijde infrastructuur om de toename naar de cloud oplossingen te ondersteunen. Data technieken worden ingezet om in de toekomst voorspellingen te maken over een eventuele benodigde toename van capaciteit voor organisaties. Zodoende wordt de continuïteit van de business van onze klanten geborgd.

Wij zijn trots op de wijze waarop klanten zich hebben aangepast en de (onderdelen van) de ideale werkplek in snelheid hebben geadopteerd. Wil jij ook eenvoudig samenwerken op afstand? Neem dan contact met ons op.

Misschien ook interessant.

Bekijk overzicht