Vragen? Bel of mail ons

Set-up van Microsoft 365


De centrale workspace van Synigo Pulse, Microsoft SharePoint of Microsoft Teams: het zijn allemaal applicaties waardoor medewerkers hun dagelijkse taken efficiënter uit kunnen voeren. Is jouw organisatie van plan met één of met al deze applicaties te starten? Laat je door KNNS adviseren over de juiste strategie, instellingen en het beheer ervan.

De centrale workspace, Microsoft SharePoint en Microsoft Teams helemaal naar jouw werkwijze ingericht.

Elke organisatie werkt met andere apps, type documenten en met verschillende teams. Het aannemen van een efficiënte werkwijze hierin, deze ondersteunen met applicaties en dan ook nog zorgen voor een goede afstemming tussen de verschillende apps is een hele opgave. Dit vereist ervaring en kennis over best practises. KNNS helpt met het bepalen van een strategische werkwijze en het technisch inrichten van applicaties zoals de centrale workspace, Microsoft SharePoint en/of Microsoft Teams.

 

Laat je door KNNS ontzorgen door beheer uit te besteden

Het up-to-date houden van de applicaties, ontwikkelingen die zich voordoen binnen een organisatie of vragen vanuit medewerkers over het gebruik van apps. Dit zijn allemaal taken die bij de IT-afdeling onderaan de stapel belanden. Ontzorg jouw IT’ers of beheerders door het beheer van de centrale workspace, Microsoft SharePoint en/of Microsoft Teams uit te besteden aan KNNS voor een vast bedrag per maand.

 

Direct aan de slag met de inrichting van de centrale workspace, Microsoft SharePoint en/of Microsoft Teams of het beheer ervan?

Neem contact op met onze expert Kelly.

Laat je adviseren