Vragen? Bel of mail ons

KNNS is ISO gecertificeerd


Silke Algera
Silke Algera - 16 juni 2018
KNNS is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hier hechten wij als organisatie veel waarde aan.

KNNS is ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Hier zijn wij natuurlijk trots op. Het is een teken van dat KNNS zorgvuldig en secuur met eigen data en die van haar klanten omgaat. En daarnaast openstaat voor continu verbeteren, optimaliseren en evalueren van eigen bedrijfsprocessen waarin kwaliteit altijd het uitgangspunt is. 

Deze certificeringen zijn een pluim voor ons, maar wat houden ze nou in? Hieronder staat kort beschreven wat de keurmerken betekenen en wat klanten daardoor van KNNS mag verwachten.

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Met deze certificering toon je als organisatie aan dat je een set van maatregelen, processen en procedures hanteert om serieus met informatiebeveiliging om te gaan. Dat doe je voor je eigen organisatie, maar juist ook voor je klanten en leveranciers.

De acties die je intern verricht gaan verder dan enkel de processen. Het gaat er ook om dat iedere medewerker bewust omgaat met data. Een belangrijk aspect; zeker met de huidige privacywet GDPR/AVG.

NEN 7510

Het keurmerk NEN 7510 toetst nagenoeg dezelfde elementen als ISO 27001, alleen is deze gespecialiseerd voor de zorg in Nederland. De NEN is een Nederlandse normering en de ISO is internationaal.

ISO 9001

ISO 9001 is de norm voor kwaliteitsmanagement. Met deze certificering toont KNNS aan dat het voldoet aan internationale eisen op gebied van kwaliteitsmanagement. Zo zorgen wij ervoor dat onze producten en dienstverlening voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten, wet- en regelgeving en onze eigen eisen.

Kortom: doe wat je zegt, zeg wat je doet en dat gaat allemaal op een veilige manier. Dat geldt nu nóg meer voor KNNS.