Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Teams binnenkort beschikbaar in de auto


Menno Rijcken
Menno Rijcken - 08 januari 2024
Microsoft heeft eindelijk aangekondigd dat de Android- Auto-versie voor Microsoft Teams wordt aangepast die in auto’s wordt gebruikt. Dit stelt jou als gebruiker in staat binnenkort deel te nemen aan Teams vergaderingen en gesprekken, dat terwijl je onderweg bent.

Teams voor onderweg: videovergaderen en bellen

Vanaf februari kun je met Microsoft Teams videovergaderingen en telefonische gesprekken voeren via het Google Android Auto-platform, speciaal ontworpen voor auto’s. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een auto die is uitgerust met deze versie van het mobiele besturingssysteem.

Eenvoudige functionaliteit en een handsfree rijervaring

Deze aanpassing stelt jou als gebruiker niet alleen in staat om vergaderingen bij te wonen en te bellen, maar ook om toegang te krijgen tot je agenda en directe oproepen te plaatsen. De functionaliteiten zijn ontworpen voor gebruiksgemak, met slechts één paar klikken op het multimediasysteem of via spraakberichten. Dit alles met het doel om een veilige, handsfree rijervaring te bevorderen.

Overal ter wereld toegankelijk

Deze nieuwe, handige functionaliteit zal wereldwijd worden uitgerold. Om je een idee te geven: volgens Google is Android Auto al geïntegreerd in meer dan 200 miljoen auto’s over de hele wereld. Autofrabrikanten kiezen steeds vaker voor het Google Android Auto-besturingssysteem voor hun multimediasysteem, waardoor deze innovatie toegankelijk wordt voor een breed scala aan automobilisten.

Jouw gids in IT-innovatie

Bij KNNS begrijpen we de snel veranderende wereld van IT. De recente ontwikkeling met betrekking tot Microsoft Teams op het Android Auto-besturingssysteem is opnieuw een voorbeeld van geavanceerde IT-oplossingen die jouw dagelijkse werkzaamheden verrijken. Ons doel is niet alleen om de technologie toegankelijker te maken, maar ook om te fungeren als jouw gids in de snel evoluerende IT-branche. 

Als je meer informatie wilt ontvangen of samen wilt verkennen hoe we de mogeijkheden van jouw IT-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen, neem dan gerust contact met ons op. We streven er voortdurend naar om jouw vertrouwde partner te zijn in de wereld van IT-innovatie. 

Neem hier contact met ons op