Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Azure


De Cloud maakt IT-omgevingen flexibel, schaalbaar, kosteneffectief én veilig. Azure is de Cloud omgeving van Microsoft. Daardoor valt het perfect te combineren met andere Microsoft apps, zoals Microsoft 365. Maar hoe stap je over naar Azure? Dankzij onze unieke aanpak zorgen we voor een stapsgewijze en soepele overstap naar de Cloud en ontzorgen we je helemaal.

Microsoft Azure: kostenefficiënt en schaalbaar

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft. Het is een omvangrijk platform en wereldwijd netwerk van datacenters. Als je overstapt naar de cloud, verplaatst al je data en servers naar zo'n datacenter, waardoor je geen zorgen meer hebt over je eigen servers en netwerkverbindingen. Behalve een gedeelde server (publieke cloud), kun je ook kiezen voor een eigen server in de cloud (privé cloud) óf de Azure beheerfunctionaliteit toepassen op je eigen servers. In plaats van vaste kosten voor onderhoud van je eigen serverruimte, reken je maandelijks af op basis van gebruik. Dat maakt je IT-omgeving kostenefficiënt en schaalbaar.

Jouw hele digitale omgeving naar de Cloud

Er zijn redenen genoeg om naar de Cloud te gaan met je data en bedrijfssoftware, zoals altijd en overal kunnen werken. Twijfel je of al jouw applicaties over kunnen naar de Cloud? Azure Virtual Desktop is een krachtige Cloudoplossing die elke applicatie aan kan. Aan de hand van onze sprint 0 maken we samen een roadmap waarin we alle mogelijkheden bekijken en het plan uitstippelen voor de toekomst.

Ontdek wat sprint 0 voor jou kan betekenen

24/7 beschikbaarheid van bedrijfsdata in de Cloud

Door al jouw hele digitale bedrijfsomgeving in de Cloud op te slaan, heb je altijd toegang. Je hoeft niet te vrezen dat data verloren gaat zodra deze niet fysiek wordt opgeslagen. Doordat er regelmatig Cloud back-ups worden gemaakt en deze op een beveiligde plek worden opgeslagen, bescherm je jouw bedrijfsgegevens en raak je deze nooit kwijt.

Lees meer over opslag van data

Migratie naar Microsoft Azure door KNNS

KNNS heeft een strategisch partnership met Microsoft. We zijn Microsoft Solutions Partner Partner voor Infrastructure & Modern Work. Daarmee hebben wij aanzienlijk en aantoonbare expertise en ervaring in het implementeren van Microsoft-oplossingen op het gebied van o.a. Cloud infrastructuren. De roadmap naar de Cloud start altijd met een sprint 0. Hiermee hebben we in één oogopslag inzicht in jouw IT-systemen, processen en bedrijfssoftware en de mogelijkheden. Dankzij deze unieke en bewezen aanpak, maak je een stapsgewijze en geruisloze overgang naar de Cloud. Ook daarna ondersteunen we je met preventief IT-beheer, 24/7 support, Microsoft training voor gebruikers en optimalisatie van je Cloud omgeving.

Sparren met een expert over jouw Cloud-toekomst