Vragen? Bel of mail ons

KNNS opnieuw erkend als vitale organisatie


Silke Algera
Silke Algera - 05 maart 2024
Ruim 3 jaar geleden waren wij een van de eerste organisaties in Nederland die het Vignet Vitaal Bedrijf ontvingen. Nu zijn we opnieuw erkend als Vitaal Bedrijf. Dit bevestigt dat vitaliteit bij KNNS geen eenmalig initiatief is, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur.

Het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf helpt organisaties stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Want aan de slag gaan met vitaliteit levert veel op: meer productiviteit, meer werkplezier en minder verzuim.

De vitale KNNS cultuur

Onze vitaliteitskalender toont de activiteiten die we jaarlijks organiseren voor onze teams. Van een Preventief Medisch Onderzoek (PMO), workshops over voeding, roken en mentale gezondheid, sportieve activiteiten zoals een padelcompetitie, tot gezonde lunches en het delen van voedingstips. Daarnaast hebben ergonomische werkplekken met sta/zit-bureaus en fietsen in plaats van bureaustoelen. Maar bovenal vinden we aandacht voor elkaar, gezond leven en werken belangrijk; je brengt veel tijd door op kantoor en met collega’s en dan is het fijn dat iedereen gewoon lekker in zijn vel zit. 

Elk jaar herzien we ons programma en gaan we op zoek naar nieuwe vitale uitdagingen. De erkenning die we met het Vignet Vitaal Bedrijf onlangs opnieuw ontvingen voelt dan ook meer dan verdiend.