Vragen? Bel of mail ons

Preventieve alles-in-één securityoplossing


Met alle toenemende dreiging in cybersecuritylandschap, ben je genoodzaakt je bedrijfsnetwerk, servers en alle aanwezige werkplekken in jouw organisatie goed te beveiligen. Onze preventieve alles-in-één securityoplossing biedt deze geavanceerde beveiliging. Maar hoe weet je zeker dat ál jouw apparaten beveiligd zijn? Met onze sprint 0 aanpak brengen wij de gehele IT-omgeving in kaart, zodat je zeker weet dat er geen een werkplek wordt overgeslagen.

Al jouw IT-systemen en bedrijfsgegevens beveiligd met één oplossing

De alles-in-één preventieve sescurityoplossing van KNNS biedt een betrouwbare bescherming tegen ransomware, phising, spam, malware aanvallen. Van netwerk, Microsoft 365-applicaties tot alle aanwezige bedrijfsapparaten zoals werkplekken en servers. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om gestolen of verloren apparaten of afstand te versleutelen. Met onze securityoplossing is jouw organisatie preventief beveiligd tegen cyberaanvallen en ongewenste stromen van buitenaf.

Een allesomvattende cybersecurity-oplossing, zo geïmplementeerd voor jouw bedrijf

Digitale weerbaarheid is een must over de breedte van jouw hele organisatie. Zodoende is de preventieve alles-in-één securityoplossing een standaardonderdeel van de veilige digitale werkplek van KNNS. Onze experts hebben jarenlange ervaring met het implementeren van preventieve oplossingen voor MKB+-bedrijven. Wij zorgen voor de implementatie van de allesomvattende cybersecurity-oplossing op al jouw apparaten zodat jouw organisatie op alle facetten goed beveiligd is.

Zo brengen we al jouw apparaten in kaart

24/7 controle op jouw digitale veiligheid

Voor het allerhoogste niveau van cybersecurity en als aanvulling op onze alles-in-één preventieve securityoplossing, kunnen we het managed SOC inschakelen. Dit team van cyberexperts monitort en analyseert jouw bedrijfsomgeving 24/7 op interne- en externe dreiging en reageert hierop. Hierdoor komen jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Lees meer over het managed SOC