Vragen? Bel of mail ons

Zelfstandige cybersecurity met artificial intelligence


Hackers proberen op de meest creatieve manieren een organisatie binnen te komen. Wist je dat bijna de helft van alle cyberincidenten niet worden ontdekt door jouw IT-team? Beveilig jouw bedrijfsgegevens daarom met een cybersecuritysysteem met zelflerende artificial intelligence, waardoor je de kans verkleint dat bijvoorbeeld een phising aanval slaagt. Met deze intelligente oplossing zorg je voor meer onafhankelijkheid van mensen én haal je meer uit jouw IT-team.

Stop zero-day aanvallen zonder IT-team

Zelflerende Ai leert “on the job” van real time data. Dit in tegenstelling tot de meeste technologieën waarin grote hoeveelheden data achteraf geanalyseerd worden. Zelflerende artificial intelligence herkent zero-day (onbekende) aanvallen en stopt deze real-time, omdat het leert van data in het nu en niet van data uit het verleden. Zo vergroot je de onafhankelijkheid van menselijk handelen en is jouw bedrijfsnetwerk dankzij de zelfstandige technologie extra goed beveiligd.

Vertel mij meer

Herkenning van cyberdreiging door patronen 

Zelflerende artificial intelligence leert zichzelf hoe bedrijfssystemen en medewerkers digitaal werken. Hierdoor traint het zichzelf ook om ongewoon gedrag van deze apparaten te herkennen. Denk aan een medewerker die ineens 100 bestanden verwijdert of een vreemde verbinding van een laptop op kantoor met China. Dit soort acties worden met het intelligente cybersecuritysysteem binnen no-time zelfstandig gestopt. Bespaar jouw IT-team urenlang analyes maken. Dankzij deze oplossing kunnen zij bezig zijn met de lange termijn en verbeteringen in de toekomst.

Bouwen aan het cyberteam van de toekomst

De beveiliging van de toekomst bestaat uit software, hardware én uit mensen. Ondanks dat het zelflerende cybersecuritysysteem zelfstandig dreiging stopt, zijn het altijd nog de mensen die het uiteindelijke verschil maken. Maandelijks rapporteren we en bespreken we met jouw IT-team alle incidenten en dreiging die het zelfstandige cybersecuritysysteem gestopt heeft en kijken we waar we kunnen verbeteren. Samen bouwen we aan een optimale, digitaal veilige toekomst.

Klaar om jouw cybersecurity samen met KNNS verbeteren?