Vragen? Bel of mail ons

De Michelin sterrenzaak onder de IT bedrijven


Silke Algera
Silke Algera - 24 april 2022
Nijmegen Business plaatste een interessant artikel over onze visie op IT, de nieuwe website en branding en ons nieuwe experience center! Lees hier het hele artikel

Sinds Coert Tempelmans IT bedrijf KNNS overnam zo’n vier jaar geleden heeft het bedrijf een flinke ontwikkeling meegemaakt. Waar KNNS van oudsher in deze regio voornamelijk bekend was van zijn printdiensten is het inmiddels uitgegroeid naar een innovatief IT bedrijf. Een bedrijf die organisaties ondersteunt bij de inrichting van de ideale werkplek met een focus op een zo goed mogelijke cybersecurity en proactieve monitoring van de IT omgeving. Daarbij is bewust de keuze genomen om een regionale speler te blijven, met een duidelijk onderscheidend vermogen. Bij KNNS gaat het om de beleving en optimale dienstverlening. En daar wordt actief aan verder gebouwd. Met een nieuwe, strakke huisstijl en website en met een nieuwe locatie, waar die beleving in alles voelbaar is. In het gesprek met Coert in het nieuwe pand dat KNNS begin april betrok, blijkt al snel dat KNNS met brede blik naar de wereld kijkt en duidelijk voor ogen heeft welke toegevoegde waarde zij hierin te bieden heeft.

De visie op de mens en de menselijke maat in de steeds verder digitaliserende wereld waarin we leven komt direct al tot uiting bij binnentreden van het pand. Het welkom is warm, de omgeving uitnodigend. En ondanks dat dit pand nog geen twee weken in gebruik is doet het al direct heel eigen aan. Er is duidelijk aandacht besteed aan de inrichting, maar zeker ook in de beleving die het geeft. Centraal staat de control room, het kloppende hart van de organisatie, waar via grote schermen de verschillende IT omgevingen van de klanten nauwlettend in de gaten worden gehouden. Door zo preventief te werk te gaan zorgt KNNS ervoor dat belangrijke bedrijfsprocessen nooit in gevaar komen.

Vitaal bedrijf
“Als eerste IT bedrijf in Nederland mochten wij onlangs het Vignet Vitaal Bedrijf van staatssecretaris Blokhuis ontvangen. Goede voeding, sport en veel activiteiten om samen in op te trekken is belangrijk voor ons. Dat zorgt ervoor dat het gaat stromen. Zo is ook onze nieuwe werkplek ingericht. De grote keuken is niet te missen, daaromheen ruimtes om te overleggen, te ontspannen, in stilte te werken, of juist in interactie met elkaar. Met fysieke werkplekken die je lichaam ondersteunen, waarbij je ervoor kunt kiezen om zittend of staand te werken.”

“We richten ons steeds minder op de singuliere eindgebruiker. In plaats daarvan ondersteunen we in toenemende mate organisaties met de digitale vraagstukken die er zijn. Dat kan de digitale werkomgeving zijn ten behoeve van het hybride werken, maar het kan ook over security gaan. De veiligheid van de infrastructuur vraagt serieuze aandacht. Op het gebied van cybersecurity lopen we duidelijk voorop. Met zelflerende artificial intelligence (AI) gaan we een flinke stap verder dan de standaard beveiliging op de IT omgeving. Dit systeem leert van patronen in gedrag van medewerkers en devices. Zo wordt de best mogelijke beveiliging tegen cyberdreigingen gerealiseerd. Daarnaast houden we ons bezig met netwerkbeheer. Dat wil zeggen dat we vanuit ons netwerkbeheer centrum het netwerk van onze klanten monitoren en ervoor zorgen dat deze optimaal blijft functioneren.”

Voortdurend in beweging
“De digitale wereld is continue in beweging en wij bewegen mee. De basis ligt in het veilig stellen en optimaliseren van het netwerk van onze klanten, zodat zij daar geen omkijken meer naar hebben. Aanvullende trends als artificial intelligence en block chain volgen we op de voet en ook daarin bieden we de noodzakelijke ondersteuning. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten alles kunnen halen uit de digitale mogelijkheden die er zijn. Naast concrete ondersteuning wordt ook veel aandacht besteed aan kennisdeling via webinars en masterclasses die in ons eigen auditorium worden opgenomen. Binnenkort is ook ons eerste podcast seizoen over IT security te beluisteren op Spotify.”

Kortom, er is veel gaande binnen KNNS. Het bedrijf heeft een duidelijke inhoudelijke groei meegemaakt. Die stap voorwaarts is voelbaar in het pand en zichtbaar in de nieuwe, strakke huisstijl en website die onlangs gelanceerd is. Uitingen die recht doen aan de nieuwe weg die KNNS is ingeslagen.

“Wat mij aanspreekt is hoe er in de sport en de horeca gekeken wordt naar uitmuntend presteren en de totaalbeleving. Ik zie ons graag als de Michelin sterrenzaak onder de IT bedrijven, waarin we er alles aan doen om samen te gaan voor het gewenste eindresultaat. Ik nodig MKB Nijmegen e.o. van harte uit om hier met mij over in gesprek te gaan. Ik laat je graag zien hoe ik denk dat we er samen een soepel lopende (digitale) wereld van kunnen maken.”

NXToffice.nl
Aanvullend partner op de dienstverlening is NXToffice. Het online platform voor oplossingen op het gebied van hybride werken, vergaderen en ontmoeten. En waar je alle hardware en supplies voor de ideale werkplek bestelt. NXToffice volgt de laatste trends op de voet waardoor het aanbod altijd vernieuwend en innovatief is. De deskundige medewerkers zorgen voor de installatie en nemen het onderhoud op zich. Één aanspreekpunt en één plek voor de realisatie van de meest optimale werkplek, dat is NXToffice. In combinatie met KNNS die zich volledig richt op de IT infrastructuur heb je zo de ideale en volledige combinatie te pakken.

Nieuw pand
Sinds 1 april is KNNS te bezoeken op de Wijchenseweg 10-D in Nijmegen. Je bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen en zelf te ervaren hoe wij middels IT waken over de digitale gezondheid van onze klanten.