Vragen? Bel of mail ons

Netwerk en connectiviteit


Een bedrijfsnetwerk vormt de basis van alle digitale werkplekken in jouw organisatie. Dit zorgt voor een stabiele en bovenal veilige internetverbinding op elke werkplek op kantoor. KNNS regelt de hele implementatie van jouw netwerk en zorgt voor de juiste kracht van de verbinding met het internet. Zo zijn jouw bedrijfsapplicaties altijd online beschikbaar en kan er ongelimiteerd gebruik gemaakt worden van data.

Een veilige en betrouwbare netwerk infrastructuur voor jouw werkplek

Het is belangrijk dat alle aanwezige apparaten op kantoor veilig verbinding maken met het internet en dat er geen ongewenst (digitaal) verkeer wordt toegelaten. Hier heb je een of meerdere firewalls en netwerkswitch voor nodig. Voor een stabiele verbinding overal op kantoor, worden access points geplaatst. Zo kun je op elke werkplek altijd lekker doorwerken. Om erachter te komen hoe we jouw netwerk het beste kunnen inrichten, nemen we eerst met onze sprint 0 een deepdive in alle bedrijfsprocessen en ontdekken we wat voor jouw organisatie écht belangrijk is. Alleen zo kunnen we zorgen voor de juiste netwerkinstellingen op kantoor.

Bekijk onze sprint 0 aanpak

Ongelimiteerd dataverkeer met de juiste verbinding

Een betrouwbaar netwerk valt of staat met de kracht van de internetverbinding. Welke type internetverbinding het beste bij jouw organisatie past is afhankelijk van de hoeveelheid data die wordt verbruikt, de failover mogelijkheden en de gewenste schaalbaarheid. Met onze wifimeting geven we inzicht in de signaalsterkte in de verschillende kantoorruimtes en de algehele prestaties. Hierdoor kom je erachter hoe jouw verbinding scoort ten opzichte van het gewenste resultaat.

Vraag een wifimeting aan

Altijd online dankzij preventief netwerkbeheer door KNNS

Nadat we jouw netwerk en internetverbinding hebben ingericht, bieden we ondersteuning en 24/7 support. Onze netwerkengineers hebben jarenlange ervaring met het beheren van de verschillende onderdelen uit jouw bedrijfsnetwerk. Hierdoor zien we verstoringen vroegtijdig aankomen en handelen we proactief zodat het werk nooit stil komt te liggen.

Vertel mij meer