Vragen? Bel of mail ons

Migreren naar de Cloud


Wat jouw ambitie ook is; internationalisering, modernisering of de implementatie van digitale dienstverlening; bij KNNS begrijpen we de dringende behoefte om IT-infrastructuur te transformeren. Cloudmigratie is niet langer een optie, maar een noodzaak voor organisaties die streven naar efficiëntie, flexibiliteit en een voorsprong op de concurrentie. 

Als Cloudmigratie-experts bieden wij een naadloze overgang naar de Cloud. Of je nu apps en gegevens wil verplaatsen van on-premises servers naar een Cloudomgeving of wil migreren naar een volledige SaaS-infrastructuur: met de Cloud en Microsoft oplossingen van KNNS ben je verzekerd van een schaalbare, betrouwbare IT omgeving met een excellente performance.

 

Onze services naadloze cloudmigraties

Aandacht voor jouw IT omgeving vanuit het network operating center

Vanuit ons network operating center beheren we jouw volledige IT omgeving; van netwerken, devices, processen tot werkplekken. We installeren updates, monitoren de capaciteit van je servers 24/7 en checken doorlopend de veiligheid van je data en werkplekken. Door onze unieke preventieve werkwijze komen jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar.

Lees meer over de monitoring van IT

Hoe weet ik zeker dat belangrijke data & documenten niet verloren gaan bij een migratie?

We vertellen je er alles over

Ontdek de voordelen van migreren naar Microsoft Azure & 365

Bij KNNS begrijpen we dat een flexibele en schaalbare digitale infrastructuur essentieel is om jouw groeiambities te ondersteunen. Daarom bieden wij een unieke aanpak voor een soepele overstap naar de Cloud, met behulp van Microsoft Azure, de cloudomgeving die naadloos integreert met al jouw bedrijfsapplicaties. 

Met onze Cloud- en Microsoft-oplossingen ben je verzekerd van een betrouwbare IT-omgeving met verbeterde prestaties. Wij combineren kantoorapplicaties met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging. Zo kunnen jouw medewerkers productief en veilig werken, waar en wanneer ze maar willen.

Onze aanpak begint altijd met een initiële sprint, waarbij we alle IT-systemen in kaart brengen. Dit omvat alle componenten die nodig zijn om jouw digitale werkomgeving optimaal in te richten. Doordat we volledig inzicht hebben in de processen en systemen, garanderen we een naadloze overgang naar de cloud zonder dat er gegevens verloren gaan. Bovendien plannen we de migratie zorgvuldig om ervoor te zorgen dat jouw organisatie minimale downtime ervaart.

De uitdaging van BHV.NL

Flexibele IT-systemen voor een snelgroeiende organisatie

Bekijk case