Vragen? Bel of mail ons

Opnieuw gaat KNNS een nog onbekende berg beklimmen


Silke Algera
Silke Algera - 07 juni 2022
Dit jaar gaat KNNS opnieuw de uitdaging aan: het beklimmen van de Mystery Mountain voor het goede doel. Waar die berg zich bevindt, dat weten we nog niet. Wat we wél weten is dat de bestemming per vliegtuig bereikt zal worden. Spannend!
Help deelnemer Mike aan zijn sponsordoel

     

Mystery Mountain 2022 

Van 8 tot en met 11 september vindt het jaarlijkse Mystery Mountain evenement plaats, welke door onze trouwe klant DESTIL wordt georganiseerd. Deelnemers schrijven zich in om een berg te beklimmen voor het goede doel Orange Babies. Welke berg dat is? Dat horen ze pas een aantal weken voor vertrek. Daarom was er wat ons betreft geen twijfel mogelijk over een deelname voor het tweede jaar op rij. En laten wij nou net veel sportieve collega’s hebben. 

Orange Babies

Dagelijks worden er nog steeds 400 baby’s geboren met HIV. Dat is voor ons nauwelijks tot niet te bevatten, maar helaas komt het nog steeds voor. Dagelijks leven er daarom nog zo’n 36 miljoen mensen met HIV. Orange Babies streeft naar een HIV-vrije samenleving. Ze bieden hulp aan zwangere vrouwen met HIV om te voorkomen dat het virus onbedoeld wordt doorgegeven aan hun baby’s. Daarnaast vangt Orange Babies kwetsbare kinderen op die slachtoffer zijn geworden van de epidemie, doordat ze zelf besmet zijn of hun ouders hebben verloren aan HIV.

Sponsor Mike en daarmee Orange Babies

Vorig jaar heeft team KNNS (4 deelnemers) de Mont Ventoux beklommen. Het was een zware tocht en bijna alle deelnemers hebben de top bereikt. Dit jaar hebben ze het stokje overgedragen aan collega Mike Jongeling. Hij gaat al hikend op weg naar de top. 

Help je Mike zijn deelname te bevestigen? Om deel te mogen nemen aan het evenement  moet hij in totaal € 1400 ophalen voor Orange Babies.

    

Sponsor deelnemer Mike

    

Over 8 dagen hoort Mike welke mysterieuze berg hij zal gaan beklimmen. Tot die tijd traint hij hard om de zware tocht te kunnen doorstaan.