Vragen? Bel of mail ons

Veilige digitale
werkplek


Digitaal samenwerken betekent vrijheid. Om te werken waar en wanneer je wilt. Overal toegang tot alle bestanden, eenvoudig tegelijk documenten bewerken en medewerkers die snel contact op kunnen nemen met elkaar. En dat is handig, vooral wanneer mensen op verschillende locaties werken. Die vrijheid en flexibiliteit zorgt voor een hogere productiviteit. En tevreden medewerkers.

Hoe wij werken

Jouw IT partner voor security based
Cloud en Microsoft oplossingen

Het onderhouden van eigen servers en applicaties is een steeds complexere aangelegenheid. Zowel toegang als beveiliging moeten perfect geregeld zijn. Met onze Cloud en Microsoft oplossingen ben je verzekerd van een schaalbare, betrouwbare IT omgeving met een betere performance. We combineren office apps met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging. Zo werken jouw medewerkers productief en veilig, waar en wanneer zij maar willen. KNNS helpt je met een digitale omgeving die klaar is voor jouw ambities.

Aandacht voor jouw digitale werkplekken vanuit het network operating center

Vanuit ons network operating center beheren we jouw volledige IT omgeving; van netwerken, devices, processen tot werkplekken. We installeren updates, monitoren de capaciteit van je servers 24/7 en checken doorlopend de veiligheid van je data en werkplekken. Door onze unieke preventieve werkwijze kunnen medewerkers altijd blijven doorwerken.

Meer lezen over monitoring van digitale werkplekken

Hebben medewerkers altijd toegang tot informatie ook wanneer ze niet op kantoor zijn?

Laten we in gesprek gaan

Cloud oplossingen op maat

Uiteindelijk is iedere organisatie in beweging. De digitale infrastructuur moet daarbij ondersteunend zijn aan jouw groeiambities en niet een beperkende factor. De cloud maakt IT omgevingen flexibel, schaalbaar en kosteneffectief. Azure is de cloud omgeving van Microsoft. Daardoor valt het perfect te combineren met andere Microsoft apps, zoals Microsoft 365. Dankzij onze unieke aanpak zorgen we voor een stapsgewijze en soepele overstap naar de Cloud.

De uitdaging van BHV.NL

Flexibele IT-systemen voor een snelgroeiende organisatie

Bekijk case