Vragen? Bel of mail ons

Overname activiteiten Proud Services door KNNS


Silke Algera
Silke Algera - 19 januari 2022
KNNS heeft per 17 januari 2022 de activiteiten van Proud Services overgenomen. We zien deze ontwikkeling als een waardevolle aanvulling op onze organisatie. En daar worden we blij van! 

Wij zijn trots om te kunnen melden dat KNNS de huidige activiteiten van Proud Services per 17 januari 2022 heeft overgenomen. We zien deze ontwikkeling als een waardevolle aanvulling op onze organisatie. En daar worden we blij van! 

De afweging van Proud Nerds 

Proud Services was onderdeel van digital agency Proud Nerds. De activiteiten van Proud Services passen echter niet langer bij de strategie van Proud Nerds. Waar Proud Nerds het doel heeft om gebruiksvriendelijke applicaties, websites, e-commerce platforms en apps te ontwikkelen, richten de activiteiten van Proud Services zich vooral op het adviseren en supporten van organisaties en professionals bij het creëren van een ideale IT werkplek. De ideale IT werkplek is bij uitstek het domein van KNNS. Met de overname van Proud Services kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden met focus op het migreren en onderhouden van IT infrastructuren, de adoptie van IT werkplekken en security.

Een mooie start van 2022

Onze klanten, partners en collega’s zijn een belangrijk onderdeel van dat waar we trots op zijn. We zijn enthousiast dat we door de overname onze dienstverlening bij veel nieuwe klanten mogen introduceren. Na 30 jaar actief te zijn als IT dienstverlener en in 2018 als Gold Certified Partner van Microsoft te zijn gecertificeerd, voelde 2021 echt als ‘ons jaar’. Een jaar waarin we talloze klanten naar een online werkplek mochten migreren. Met de overname van Proud Services zetten we de eerste stap om deze groei in 2022 door te zetten, waardoor we onze klanten nóg beter de juiste aandacht, expertise en ondersteuning kunnen bieden om IT simpeler en leuker te maken.

Benieuwd hoe we bedrijven helpen met de juiste verbinding tussen mens en IT? Houd onze LinkedIn-pagina en onze website in de gaten voor onze nieuwste cases en updates rondom hybride werken. Heb je vragen aan ons? Dan mag je ons natuurlijk altijd even bellen of ons contactformulier invullen!