Vragen? Bel of mail ons

Storage van bedrijfsdata


Grote hoeveelheden bedrijfsdata en back-ups; al deze gegevens moet je ergens opslaan. Je kan dit on-premises op hardware doen of digitaal in de Cloud. Afhankelijk van jouw organisatie en type data kiezen onze experts de oplossing die het beste bij je past.

Veilige opslag van bedrijfsdata in de Cloud

Bedrijfsgegevens die je in de Cloud opslaat, zijn altijd beschikbaar. De Cloudomgeving van Microsoft wordt automatisch beheerd. Hierdoor hoeft jouw IT-team zelf geen hardwareonderhoud of updates door te voeren en worden kritieke problemen voor je opgelost. Storage in de Cloud is veilig. Alle opgeslagen gegevens worden versleuteld door de service en je hebt controle over wie toegang heeft. Zo voorkom je dat jouw data kwijtraakt of in verkeerde handen terechtkomt.

Check of jouw data veilig staat opgeslagen

De Cloud: een flexibele & schaalbare oplossing voor opslag

De Cloud is schaalbaar en flexibel. Het maakt hierdoor niet uit hoeveel bedrijfsdata of Cloud back-ups je wil opslaan, er is altijd plek. Bewaar jouw hele Microsoft 365 omgeving en/of servers in de Cloud. Redundantie zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig zijn in geval van tijdelijke hardwarefouten. Bovendien zijn gegevens in de Cloud zijn overal op de wereld op een veilige manier toegankelijk.

Zo maak je back-ups in de Cloud

On-premises opslag van bedrijfsdata

Specifieke data dat je liever lokaal wilt opslaan in plaats van in de Cloud; het kan voorkomen. Ondanks dat wij Cloud-minded zijn, biedt KNNS hier ook diverse oplossingen voor. Door je data on-premises op te slaan, ben niet gebonden aan het internet. Afhankelijk van jouw organisatie en type data, zorgen we ervoor dat gegevens ook on-premises op een veilige, toekomstbestendige manier kunnen worden bewaard.

KNNS is expert op het gebied van Cloud storage

KNNS is Microsoft partner op het gebied van Infrastructure. Hiermee hebben wij aantoonbare expertise in het migreren van organisaties naar de Cloud. Voor al deze organisaties heeft KNNS ook een storage-oplossing geïmplementeerd. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij met onze Cloud storage oplossing jouw organisatie toekomstbestendig maken.

Advies van een Cloud expert?