Vragen? Bel of mail ons

Managed SOC


Vergroot je digitale weerbaarheid met het managed SOC tot het allerhoogste niveau. Managed SOC staat voor managed security operating center. Hierdoor ben je niet meer afhankelijk van je IT-afdeling of collega’s die zélf actie moeten ondernemen op cyberincidenten. 24/7 staat er een team aan experts voor jouw organisatie paraat. Dankzij het managed SOC heb je onophoudelijke bescherming voor jouw IT-omgeving en worden alle cyberrisico’s beheerd en gecontroleerd.

Een menselijke cybersecurity-oplossing die verder gaat dan techniek

Beveilig je werkplekken en servers met meer dan alleen cybersecuritysoftware die verdachte en kwaadaardige gebeurtenissen identificeert. Het managed SOC team managed het netwerk en werkplekken zodat je niet afhankelijk bent van de prestaties van technische endpoint oplossingen. Met de expertise van deze cyberspecialisten is jouw digitale bedrijfsomgeving dubbel zo goed beveiligd. Hierdoor hoeft jouw IT-afdeling zich niet meer bezig te houden met alledaagse beveiligingsincidenten.

Continue bewaking van al jouw IT-apparaten en bedrijfsnetwerk

Met het managed SOC vergroot je je onafhankelijkheid. Dit is het verlengstuk van onze alles-in-één preventieve securityoplossing. Het biedt continue monitoring, analyse en reactie op beveiligingsgebeurtenissen. Menselijke analisten evalueren de gedetecteerde bedreigingen, nemen corrigerende maatregelen en bieden begeleiding voor preventie in de toekomst. Het managed SOC is de meest uitgebreide beveiliging voor jouw IT-systemen. Hierdoor kun jij met een gerust hart werken.  

Lees meer over de alles-in-één preventieve securityoplossing

KNNS is jouw strategisch partner voor digitale veiligheid

Alle incidenten die zijn ontdekt en gecorrigeerd door het SOC-team, komen bij KNNS. Als IT-partner kennen wij jouw IT-omgeving als geen ander. Wij analyseren daarom de acties van het managed SOC en adviseren op basis daarvan jouw IT-team met verbetervoorstellen. Zo weet je zeker dat je alles uit de kast hebt gehaald om jouw bedrijf digitaal zo goed mogelijk gewapend hebt tegen hackers.  

Ontdek hoe het managed SOC jou rust geeft