Vragen? Bel of mail ons

Vandaag vieren we
ons 35-jarig bestaan


Silke Algera
Silke Algera - 15 november 2023
Het is precies vandaag dat 35 jaar geleden Kantoorcentrum Beuningen (later KNNS) werd opgericht. Een bijzonder moment dat we op kantoor en in het magazijn vieren met elkaar.

Van kantoorcentrum Beuningen tot IT-partner waarbij alles draait om digitale veiligheid en excellentie

Op 15 november 1988 vestigde Kantoorcentrum Beuningen in een nieuwbouwpand op het Zonnebloemveld. Dit was het begin van de formule die tot op de dag van vandaag nog steeds succesvol blijkt te zijn: een excellente dienstverlening met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Trouwe collega’s Rudy Hoevenaars en John van Gils zijn al vanaf moment van oprichting betrokken bij ons bedrijf en hebben heel wat verandering meegemaakt. In de loop der jaren is er bijvoorbeeld gewerkt onder verschillende namen. Misschien ken je onze organisatie uit het verleden nog als Rank Xerox Kantoorcentrum Beuningen, Xerox Kantoorcentrum Beuningen, Document House Beuningen, KC Business Solutions of KNNS Business Solutions.

De timeline

1988: oprichting Kantoorcentrum Beuningen

1997: uitbreiding pand voor extra werkplekken, showroom en demo faciliteiten

2005: uitbreiding naar nog een extra pand voor werkplaats en magazijn

2013: fusie met NMA Office Equipment B.V. waardoor de dienstverlening van KNNS steeds meer verschuift van printing naar IT.  

2020: start van nxtoffice, partner van KNNS. Er vindt een verschuiving plaats in onze dienstverlening. Alles wat je nodig hebt op kantoor (laptops, printers, videoconferencing, kantoor wifi etc) zijn onderdeel geworden van het portfolio van nxtoffice. KNNS richt zich nu alleen nog op IT-dienstverlening.   

2023: KNNS is dé partner die IT laat excelleren

Instagram Post – 38
Instagram Post – 39