Vragen? Bel of mail ons

Cloud back-up


Bang dat bedrijfsdata verloren gaat in de Cloud? Dat is niet nodig. Cloud back-ups zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot jouw gegevens; ook na een cyberaanval. Wij zorgen ervoor dat er regelmatig een kopie wordt gemaakt van Microsoft 365, alle data en servers in de Cloud, zodat jouw digitale bedrijfsomgeving altijd beschikbaar is.

Jouw gegevens, optimaal beschermd en opgeslagen

Een Cloud back-up is de kopie van de Cloudomgeving, zoals Microsoft 365 of de servers van jouw organisatie. Door regelmatig back-ups te maken, zorgen we dat er een up-to-date versie van jouw bedrijfsdata aanwezig is. Alle gegevens slaan we veilig op en zijn 24/7 toegankelijk. Onze uitgebreide oplossing maakt consistente back-ups van alle servers, applicaties en meer. Hierdoor is het niet meer nodig om gebruik te maken van aanvullende back-up diensten.

Direct een back-up maken van jouw digitale omgeving?

Altijd voorbereid op onverwachte gebeurtenissen

Een netwerkfout, crash van hardware of een cyberaanval door hackers; er kan altijd iets misgaan in de digitale infrastructuur van jouw organisatie. Doordat er altijd een back-up van de Cloudomgeving beschikbaar is, zorgen we ervoor dat jouw organisatie bestand is tegen onverwachte gebeurtenissen. Zo komen processen en werkstromen nooit stil te liggen en waarborg je de continuïteit van de organisatie.

Test jouw huidige back-up met een Cloud expert

De kracht van het back-up beleid

Het herstelproces van de Cloud infrastructuur met een back-up leggen we vast in een Disaster Recovery Plan. Net als de verantwoordelijkheden van personen en systeem- en applicatie informatie. Minimaal één keer per jaar testen we dit plan. Zo weten we zeker dat de back-ups die we maken het ook doen op het moment dat je deze nodig hebt. 

Een Disaster Recovery Plan voor jouw organisatie opstellen?