Vragen? Bel of mail ons

Microsoft 365 adoptie
en training


Data diversiteit, kunstmatige intelligentie en steeds geavanceerdere systemen; in een hoog tempo volgen digitale ontwikkelingen elkaar op. Een belangrijk onderdeel van het succes wordt bepaald door de digitale vaardigheden van medewerkers. En juist daar ligt vaak een grote uitdaging. Hoe zorg je dat de software die jij wilt implementeren door iedereen geadopteerd wordt? KNNS neemt je mee.

Verandering creëren doen we samen

Diverse karakters, de bereidheid om te veranderen, angst om te falen, het speelt allemaal een rol in de adoptie van IT systemen. Voor een geslaagde IT adoptie is het noodzakelijk om gebruikers op maat te begeleiden. Goede communicatie, aandacht en geduld is daarbij uitermate belangrijk.

Een video instructie, live training of zelf de boeken induiken; iedereen leert anders. Door de inzet van verschillende leermiddelen en -materialen realiseer je blijvende verandering. En juist daar zit onze expertise. KNNS neemt iedereen stap voor stap mee in het verandertraject, zodat zowel bestaande als nieuwe medewerkers de werkwijze adopteren en leren werken met de beschikbare IT tools.

Aandacht voor een optimale adoptie in ons auditorium

Het auditorium van KNNS is een plek om te werken, leren en beleven. Een inspirerende ruimte waar we een combinatie van online en offline trainingen en adoptietrajecten aanbieden. Altijd interactief en vernieuwend, waarbij onze experts jouw medewerkers stap voor stap meenemen in het verandertraject en de nieuwe werkwijze.

Bekijk meer van het experience center

Als jij morgen van koers verandert, wie gaat er met je mee?

Laten we in gesprek gaan

Microsoft 365 trainingen & KNNS Academy

Haal alles uit Microsoft 365 met de trainingen van KNNS. De KNNS Academy ondersteunt bij het inrichten, trainen en optimaliseren van applicaties van Microsoft 365. Voor zowel beginners als experts. Dus wil jij beter samenwerken binnen Microsoft Teams, starten met PowerApps of alles weten over Microsoft Power Automate? Bekijk dan ons uitgebreide trainingsaanbod voor jouw team of organisatie. Beter samenwerken begint bij de KNNS Academy.

De uitdaging van De Lindenberg Cultuurhuis

Een vereenvoudigde infrastructuur voor De Lindenberg Cultuurhuis

Bekijk case