Vragen? Bel of mail ons

Microsoft 365


Efficiënt en veilig samenwerken

Microsoft 365 (voorheen Office 365 business) biedt uitgebreide mogelijkheden om zorgeloos te werken. De beste office apps gecombineerd met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging. Zo werken jouw collega’s productief en veilig, waar en wanneer zij maar willen.

 

Microsoft 365 in het kort

Microsoft 365 business biedt naast de standaard office apps (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), vele extra’s. Zo kun je via Teams chatten, bellen en videobellen met collega’s en externen. Maar je kan in Teams ook direct bij al je bestanden op je OneDrive of SharePoint. Daarnaast zijn er nog vele andere tools waarmee Microsoft 365 samenwerken makkelijk maakt. Als Microsoft Gold Partner adviseren we over de mogelijkheden, zorgen we voor een perfecte technische inrichting én maken we je collega’s wegwijs met hun ideale werkplek.

 

Snel wegwijs in Microsoft 365 dankzij training en workshops

De ideale werkplek op basis van Microsoft 365, dat is een verandering voor je organisatie. Het zit bomvol handige tools, maar hoe gebruik je die op de juiste manier, en samen met je collega's? Samen met jouw medewerkers beantwoorden we deze vragen. We laten hen de voordelen zien van hun nieuwe werkplek en geven trainingen en workshops. Zo begeleiden we jouw organisatie stapsgewijs naar een innovatieve en veilige manier van samenwerken.

 

Microsoft 365 business licenties: flexibiliteit en betalen voor gebruik

Door samenwerken in de Cloud betaal je niet langer voor statische licenties, maar op basis van gebruik. Licentiekosten bewegen mee met jouw organisatie. Iedere maand kun je licenties op- en afschalen. Op basis van jullie wensen en ambities adviseren wij over welke licenties je nodig hebt. Zo hoeft niet altijd iedereen een eigen licentie te hebben, terwijl sommige medewerkers een uitgebreidere licentie nodig hebben dan anderen. Lees meer over Microsoft 365 licenties.

Laat je adviseren door een van onze experts

Ontdek Microsoft 365 zelf!

De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn uitgebreid. Hoe bepaal jij welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? Dat kan maar op één manier: ontdek het zelf! De Discovery Workshop is een praktijkgerichte sessie van één dagdeel waarin je kennis maakt met de nieuwste Microsoft-technologie.

De Microsoft Discovery Workshop brengt IT en business samen. Door Microsoft 365 gezamenlijk te ervaren, krijg je snel inzicht in ieders uitdagingen en behoeftes. Dat doe je natuurlijk op hypermoderne devices en onder begeleiding van een Microsoft gecertificeerde KNNS-professional.

Naast de Microsoft Discovery Workshop verzorgen wij ook nog andere workshops zoals Microsoft Teams, Microsoft SharePoint, Microsoft Yammer, centrale workspace en mappenstructuur. Workshops worden voor jouw organisatie compleet op maat gemaakt door onze Microsoft consultants.

Meer info?

Neem contact op met een van onze specialisten