Vragen? Bel of mail ons

Microsoft PC manager – zo kan het jouw organisatie verder helpen


Silke Algera
Silke Algera - 05 maart 2024
Binnenkort is Microsoft PC manager te downloaden in de Microsoft Store. Dit is een eenvoudige tool, speciaal ontwikkeld voor de “normale”, niet technisch onderlegde PC- of laptopgebruiker.

Binnenkort is Microsoft PC manager te downloaden in de Microsoft Store. Dit is een eenvoudige tool, speciaal ontwikkeld voor de “normale”, niet technisch onderlegde PC- of laptopgebruiker. Met Microsoft PC manager kunnen gebruikers zelf de prestaties en veiligheid van hun device monitoren. Hierdoor hoef jij als systeembeheerder of IT’er in jouw organisatie, je niet meer bezig te houden met simpele werkplekondersteuning en heb je je handen vrij voor andere, complexe vraagstukken.

Ontlasting van jouw eigen IT-team

Zet je collega’s zelf aan het werk met Microsoft PC manager of bied remote hulp. Dit is een ideale tool voor niet-technisch onderlegde personen om de beveiliging laptops en computers te monitoren en deze schoon te houden. Met Microsoft PC manager maak je op een simpele manier ruimte vrij, maak je je device sneller, blokkeer je pop-ups, voer je een hardware health check uit en doe je eenvoudig een virus scan. Zo is de gebruiker zelf in control over eigen werkplekprestaties.

Download Windows PC manager

Introduceer Microsoft PC manager in jouw organisatie

Binnenkort is Microsoft PC manager te downloaden in de online store van Microsoft. Push de app naar alle collega’s met onze applicatiemanagementtool, of laat ze zelf de app downloaden. In beide gevallen staat deze direct op de laptop of pc geïnstalleerd en kan de gebruiker er direct mee aan de slag. Zorg voor een goede uitleg van Windows PC manager zodat je daar achteraf niet te veel vragen over krijgt. Wij hebben een kant en klaar stappenplan om Windows PC manager op de juiste manier te introduceren in jouw organisatie.

Vraag stappenplan aan