Vragen? Bel of mail ons

Wij zijn KNNS

De wereld van IT blijft non-stop in beweging en wij lopen graag voorop. Soms snel, soms met kleine stapjes, maar altijd in control. Wij zijn continu bezig met uitdagingen van morgen. Dat doen we met een ambitieuze groep IT professionals die anders durft te denken en doen. Met de juiste kennis, ervaring en beleving weten we organisaties keer op keer te verrassen.

KNNS experience center

Contact
Www.Guyhouben.Com KNSS 24
Www.Guyhouben.Com KNSS 2
Www.Guyhouben.Com KNSS 11
Www.Guyhouben.Com KNSS 37
Www.Guyhouben.Com KNSS 48
Www.Guyhouben.Com KNSS 6
Www.Guyhouben.Com KNSS 44
Www.Guyhouben.Com KNSS 35
Www.Guyhouben.Com KNSS 3
Www.Guyhouben.Com KNSS 63

KNNS is dé cybersecurity partner die jouw IT laat excelleren: veiliger, sneller & altijd in control.
We migreren organisaties naar een ideale, maar bovenal veilige werkplek waarin je overal en altijd kan samenwerken. De focus ligt daarbij op het hoogst haalbare niveau van IT security, altijd in combinatie met 24/7 monitoring van de IT-omgeving en het beheer ervan. We noemen onszelf een secure IT organisatie waarin cybersecurity het uitgangspunt is van elke oplossing.

Wij geloven dat we de wereld van IT kunnen veranderen. Een wereld waarin uitmuntende prestaties en de totaalbeleving centraal staan. Van betrouwbare waterdichte IT oplossingen, excellente support tot inspirerende masterclasses in ons experience center: alles is gericht op een optimale performance. Voor ons staat IT dan ook gelijk aan topsport voor bedrijven. We lopen altijd net even harder en een stap verder dan anderen. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten alles kunnen halen uit de digitale mogelijkheden die er zijn.

Doe met ons mee

Samen veranderen we de wereld van IT

Een inspirerende werkplek waar jij de ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen. Ons unieke hoofdkantoor in Nijmegen is een plek om te ontmoeten, werken, leren en innoveren. Met tijd voor ontspanning, lekker gezond eten, een gameroom en leuke activiteiten. Je bent onderdeel van een team met IT experts, consultants, security specialisten, engineers en account managers en marketeers. Samen veranderen we de wereld van IT. Doe je met ons mee?

Werken bij KNNS