Vragen? Bel of mail ons

Training mappenstructuur


Een uitdaging voor vele organisaties is het goed beheren van alle documenten, mappen én de toegang ernaar. Ellenlange lijsten van mappen, documenten die kwijt zijn of geen idee welke medewerker waar toegang tot heeft. Dat zijn de gevolgen van een jarenlange opbouw in mappen- en rechtenstructuur zonder duidelijke strategie. KNNS ondersteunt bij het inrichten en beheren van een nieuwe structuur.

Jouw OneDrive, Google Drive of iCloud, opgeschoond en opnieuw ingericht.

Door de jaren heen heeft jouw organisatie veel documenten zoals offertes, facturen, orderbevestigingen en artikelen online opgeslagen. Met alle medewerkers die allemaal een eigen manier van werken hebben is het een hele opgave om de mappenstructuur overzichtelijk te houden. Maak daarom samen met KNNS een frisse start door de bestaande mappen op te schonen en opnieuw in te richten.

 

Krijg inzicht in alle online rollen en rechten van medewerkers

Medewerkers die onnodig toegang hebben tot documenten, gevoelige data of apps. Misschien zelfs zonder dat je het doorhebt. Iedere medewerker heeft een functie en de daarbij behorende bevoegdheden. Ook online. Een medewerker van de afdeling finance heeft toegang nodig tot andere documenten en apps dan iemand van marketing. Bij het in dienst treden van een nieuwe medewerker en het inrichten van zijn of haar bevoegdheden wordt daar vaak niet op gelet. De oplossing daarop is een rollen- en rechtenstructuur. Laat KNNS je helpen bij het inrichten en beheren daarvan.

 

Direct aan de slag met een mappenstructuur en/of rechtenstructuur?

Neem contact op met onze expert Kelly.

Laat je adviseren