Pakketten

Voor automatisering

Microsoft 365 mogelijkheden

Deze verdieping sessie is echt gericht op de volgende stap van jullie organisatie. Microsoft Bookings draagt bij aan de standaardisatie van werkprocessen en automatisering door het automatisch inplannen van afspraken of services. We laten jullie in de sessie zien wat de mogelijkheden zijn en geven een advies. Vervolgens implementeren we dit advies binnen jullie eigen Microsoft Bookings omgeving.

Gratis opleidingsadvies

Microsoft Bookings mogelijkheden

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties die behoefte hebben een professionele omgeving waarin afspraken of services automatisch geboekt kunnen worden. Wij gaan met een projectteam van 3 personen sparren over Microsoft 365 mogelijkheden en opties. Microsoft Bookings is beschikbaar binnen een Microsoft 365 Business Premium licentie, Microsoft 365 Business Standard licentie, A3, A5, E3 en E5 licentie.

Geïnteresseerd? Vraag dan een gratis opleidingsadvies aan. Tijdens dit gesprek leren we jouw organisatie en de behoeften kennen. Daarnaast nemen we samen een globale planning door.

Voordat de sessie begint

Het is niet per se nodig dat jullie Microsoft Bookings al beschikbaar hebben voorafgaand aan de verdieping sessie, maar dat maakt het natuurlijk wel makkelijker. Een andere optie is dat we het tijdens de sessie samen regelen. Stel wel alvast een projectteam bestaande uit personen van bijvoorbeeld afdeling marketing, IT en operatie. 

Verdiepen in Microsoft Bookings

Voor automatisering

Eerst nemen we het projectteam uitgebreid mee in de mogelijkheden binnen Microsoft Bookings. Voor elke organisatie is dit anders. Daarna gaan we met het projectteam van maximaal 3 personen sparren over hoe we deze mogelijkheden in kunnen zetten voor jullie organisatie. Als we die inzichtelijk hebben gaan we de Microsoft Bookings omgeving voor jullie inrichten. In het online adviesgesprek voorafgaand aan de verdieping sessie kunnen we elkaars verwachtingen bespreken en kunnen we een indicatie geven van de prijs. 

Plan een online adviesgesprek

Meerdere trainingen of sessies boeken?

Neem contact op met Kelly voor een aanbod op maat.

Contact