Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft SharePoint
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / Microsoft SharePoint / samenwerken / informatiemanagement

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Wij ondersteunen jouw medewerkers in letterlijk het gebruik van Microsoft SharePoint. Stap voor stap leggen wij medewerkers uit welke knop waarvoor dient zodat ze straks met alle gemak Microsoft SharePoint kunnen gebruiken en ook gaan gebruiken.

Microsoft SharePoint training voor medewerkers

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft SharePoint werkt of dat de webapplicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weten alle collega's straks hoe Microsoft SharePoint werkt en hoe ze deze op een goede manier kunnen gebruiken zodat online samenwerken nog makkelijker gaat. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Basis workshop

In de Microsoft SharePoint cursus basis van 1 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft SharePoint. Dit is een “zo doe je dat” training. Alle functionaliteiten binnen Microsoft SharePoint komen aan bod zodat medewerkers straks precies weten welke knop of functie waarvoor dient en hoe ze deze moeten gebruiken. Dit uur gaan medewerkers voornamelijk luisteren en kijken. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen.

Expert workshop

In de Microsoft SharePoint training expert van 2 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft SharePoint. Stap voor stap wordt uitgelegd welke knop of functie waarvoor dient en hoe ze deze moeten gebruiken. Alle functionaliteiten binnen Microsoft SharePoint komen aan bod. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek én video instructies waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen en kijken.

Bij de basistraining is het niet perse nodig dat medewerkers al toegang hebben tot de Microsoft SharePoint webapplicatie omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met Microsoft SharePoint zodat ze alles wat ze geleerd hebt direct toe kunnen passen.

Bij de expert training vragen wij vooraf geregeld te hebben dat alle medewerkers die deelnemen toegang hebben tot de Microsoft SharePoint webapplicatie. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft SharePoint krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft.

 

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze Microsoft SharePoint training is gericht op medewerkers binnen een organisatie die met Microsoft SharePoint willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. Je organisatie heeft Microsoft SharePoint aangeschaft binnen een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie of is van plan dat binnenkort te doen.

Geïnteresseerd in een Microsoft SharePoint workshop voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.