Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft SharePoint
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS auditorium

Duur van de training

1,5 tot 2 uur

Topics

Microsoft 365 / Microsoft SharePoint / samenwerken / informatiemanagement

Voor wie

Organisaties die met Microsoft SharePoint willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. 

Meer informatie

Wij ondersteunen jouw medewerkers in letterlijk het gebruik van Microsoft SharePoint. Stap voor stap leggen wij medewerkers uit welke knop waarvoor dient zodat ze straks met alle gemak Microsoft SharePoint kunnen gebruiken en ook gaan gebruiken. Best practices toont aan dat het geven van een training in Microsoft SharePoint het meest effectief is nadat de medewerker er al een aantal dagen mee heeft gewerkt. Er worden dan praktische en gerichte vragen over het systeem gesteld.

Microsoft SharePoint training voor medewerkers

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft SharePoint werkt of dat de webapplicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weten alle collega's straks hoe Microsoft SharePoint werkt en hoe ze deze op een goede manier kunnen gebruiken zodat online samenwerken nog makkelijker gaat. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft SharePoint. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Microsoft SharePoint centraal als intern documentmanagement systeem, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

In de Microsoft SharePoint training van 2 uur neemt onze expert Kelly medewerkers mee in Microsoft SharePoint. Stap voor stap wordt uitgelegd welke knop of functie waarvoor dient en hoe ze deze moeten gebruiken. Alle functionaliteiten binnen Microsoft SharePoint komen aan bod. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. 

Wij vragen vooraf geregeld te hebben dat alle medewerkers die deelnemen toegang hebben tot de Microsoft SharePoint webapplicatie. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft SharePoint krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft.

 

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 10 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 400,- per training, ook als er geen 10 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft SharePoint workshop voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.