Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft Teams
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS Auditorium

Duur van de training

1,5 tot 2 uur

Topics

Microsoft 365 / Microsoft Teams / samenwerken 

Voor wie

Organisaties die met Microsoft Teams willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. 

Meer informatie

Wij trainen jouw medewerkers in letterlijk het gebruik van Microsoft Teams. Stap voor stap leggen wij ze uit welke knop waarvoor dient zodat ze straks met alle gemak Microsoft Teams kunnen gebruiken en ook willen gebruiken. Best practices toont aan dat het geven van een training in Microsoft Teams het meest effectief is nadat de medewerker er al een aantal dagen mee heeft gewerkt. Er worden dan praktische en gerichte vragen over het systeem gesteld.

Microsoft Teams training voor medewerkers

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft Teams werkt of dat de applicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weten alle collega's straks hoe Microsoft Teams werkt en hoe ze deze op een goede manier kunnen gebruiken zodat online samenwerken nog makkelijker gaat. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft Teams. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Microsoft Teams centraal als intern communicatiemiddel, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

In de Microsoft Teams training van 1,5 tot 2 uur neemt onze expert Kelly medewerkers mee in Microsoft Teams. Stap voor stap wordt uitgelegd welke knop of functie waarvoor dient. Alle functionaliteiten binnen Microsoft Teams komen aan bod. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. 

Voorafgaand de training vragen wij medewerkers Microsoft Teams geïnstalleerd te hebben. Daarnaast moeten ze toegang hebben tot de desktopapplicatie. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft Teams krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft. 

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 10 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 400,- per training, ook als er geen 10 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft Teams training voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.