Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft Teams
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / Microsoft Teams / samenwerken 

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Wij ondersteunen jouw medewerkers in letterlijk het gebruik van Microsoft Teams. Stap voor stap leggen wij ze uit welke knop waarvoor dient zodat ze straks met alle gemak Microsoft Teams kunnen gebruiken en ook willen gebruiken.

Microsoft Teams training voor medewerkers

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft Teams werkt of dat de applicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weten alle collega's straks hoe Microsoft Teams werkt en hoe ze deze op een goede manier kunnen gebruiken zodat online samenwerken nog makkelijker gaat. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Basis workshop

In de Microsoft Teams cursus basis van 1 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft Teams. Dit is een “zo doe je dat” training. Alle functionaliteiten binnen Microsoft Teams komen aan bod zodat medewerkers straks precies weten welke knop of functie waarvoor dient. Dit uur gaan medewerkers voornamelijk luisteren en kijken. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen.

Expert workshop

In de Microsoft Teams training expert van 2 uur neemt onze Consultant medewerkers mee in Microsoft Teams. Stap voor stap wordt uitgelegd welke knop of functie waarvoor dient. Alle functionaliteiten binnen Microsoft Teams komen aan bod. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een handboek én video instructies waarin ze alles wat ze geleerd hebben terug kunnen lezen en kijken. 

Basis training

Bij de basistraining is het niet perse nodig dat medewerkers Microsoft Teams al geïnstalleerd hebben op hun laptop omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met Microsoft Teams zodat ze alles wat ze geleerd hebt direct toe kunnen passen.

Expert training

Bij de expert training vragen wij vooraf Microsoft Teams bij medewerkers geïnstalleerd te hebben en ervoor te zorgen dat ze toegang hebben tot de desktopapplicatie. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken. Toegang tot Microsoft Teams krijg je doordat je een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie hebt aangeschaft. 

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze Microsoft Teams training is gericht op medewerkers binnen een organisatie die met Microsoft Teams willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. Je organisatie heeft Microsoft Teams aangeschaft binnen een Microsoft 365 business basic, business standard of business premium licentie of is van plan dat binnenkort te doen.  

Geïnteresseerd in een Microsoft Teams training voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.