Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Workspace
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS auditorium

Duur van de training

8 uur

Topics

Mappenstructuur / Samenwerken / Informatiemanagement

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

De workspace van Synigo Pulse is te vergelijken met een modern intranet en is de verzamelplaats van applicaties die medewerkers gebruiken en informatie over en van jouw organisatie. De workspace de meest efficiëntste start van ieders werkdag dankzij relevante content zoals apps, (intern) nieuws, bedrijfsinformatie en quick links. Benieuwd hoe een Workpace eruit ziet en wat je ermee kan? Vraag dan een gratis demo aan. 

Je kan natuurlijk het beheer van de Workspace volledig overlaten aan jouw IT-partner. Maar je kan ook onafhankelijker worden en de eerstelijnsvragen zelf oppakken na onze Workspace beheerderstraining. Zo zorg je ervoor dat jouw collega’s sneller worden geholpen en dat de organisatie sneller stappen kan maken.

Workspace training voor beheerders

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

De tijd van verschillende platformen waarop medewerkers informatie moeten halen is voorbij met de digitale workspace van Synigo Pulse. Workspace is een webgebaseerde pagina die geheel geïntegreerd is met Microsoft 365 en andere applicaties die organisaties gebruiken. Een goede, up-to-date workspace vraagt veel tijd en inspanning van (toekomstig) beheerders. Een organisatie kent verschillende rollen onder medewerkers en daarom bieden wij drie beheerderstrainingen zodat we voor elke rol een juiste training kunnen bieden. 

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Synigo Pulse. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Synigo Pulse centraal als intern "modern intranet", waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

De beheerders ontvangen een training van één hele dag bij KNNS op locatie, inclusief lunch. Tijdens deze dag worden alle onderdelen die van belang zijn voor het beheer doorlopen. Van de beheerders wordt geacht dat zij informatie hebben verzameld, die op de Workspace geplaatst moet worden. Dit kunnen zij vervolgens tijdens de training onder begeleiding gaan uitvoeren.

Na de training ontvangen de beheerders een volledig handboek over hun Synigo Pulse-omgeving die dieper in gaat op de meest voorkomende handelingen.

Het is van belang dat de deelnemers ervaring hebben met het gebruik van de Workspace van Synigo Pulse en ook de beheerdersrol hebben gekregen binnen het moderne intranet.

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in. De training duurt een volledige dag.

KNNS adviseert altijd om maximaal 4 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 1600,- per training, ook als er geen 4 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in de Synigo Pulse workspace workshop voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.