Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft 365
introductie workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS Auditorium

Duur van de training

4 uur

Topics

Microsoft 365 / samenwerken / Outlook/ OneDrive/ Teams / SharePoint/ Outlook

Voor wie

Organisaties die met Microsoft 365 willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. 

Meer informatie

Er is binnen Microsoft 365 veel te verkennen. In deze workshop trainen we medewerkers in letterlijk het gebruik van applicaties binnen Microsoft 365. Applicaties zoals Teams, Outlook, OneDrive en SharePoint komen aan bod. Dus heeft jouw organisatie net de stap gemaakt naar Microsoft 365 of sta je op het punt om met Microsoft 365 te gaan starten? In deze introductietraining nemen wij medewerkers mee in de beginselen van Microsoft 365 en leren jou wat je nodig hebt om te vertrekken.

Microsoft 365 introductietraining voor medewerkers

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Of je nu nog nooit van Microsoft 365 gehoord hebt, net eraan bent begonnen of al tijden lang werkt met MS365, deze training komt altijd goed van pas. Tijdens de training doorlopen we de applicaties die niet mogen ontbreken aan jouw basiskennis. Deze applicaties doorlopen we een voor een. Verder staan we stil bij álle applicaties en bespreken we waarvoor welke applicatie is bedoeld.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft 365. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Microsoft 365 centraal als middel om samen te werken, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

In de Microsoft 365 training van 4 uur neemt onze expert Kelly medewerkers mee in Microsoft 365 applicaties. Allereerst gaan we in op de applicaties OneDrive, Teams, SharePoint en Outlook. Nadat deze applicaties helder zijn, bespreken we alle applicaties die in jullie licentie zitten en wat je daarmee kan doen. Hierdoor weet je dus aan het eind van de training hoe je jouw bestanden moet beheren en hoe je het best contact kan leggen met collega’s en externen. Verder weet je ook exact welke applicatie waartoe dient en kan je dus bepalen welke applicaties je nog meer wilt gaan gebruiken.

Voorafgaand de training vragen wij medewerkers een Microsoft 365 licentie actief te hebben. Daarnaast moeten ze de applicaties Outlook, OneDrive en Teams geïnstalleerd hebben.

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 10 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 1000,- per training, ook als er geen 10 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft 365 introductietraining voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.