Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft OneNote
medewerkers workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS auditorium

Duur van de training

1,5 tot 2 uur

Topics

Microsoft 365 / Microsoft OneNote / informatiemanagement / organiseren

Voor wie

Organisaties die met Microsoft OneNote willen gaan werken of er al een tijdje mee werken. 

Meer informatie

Microsoft OneNote is een veel gebruikte applicatie voor het maken van notities, notulen en gedeelde notities. Ondanks dat het al veel wordt gebruikt, wordt nog niet alles uit de applicatie gehaald dat erin zit. Voor beginnende gebruikers maar ook voor de gebruikers die al jaren werken met OneNote is deze training gemaakt. Per jaar komen er weer veel nieuwe functionaliteiten bij, dus je kan deze training ook vaker afnemen.

Microsoft OneNote training voor medewerkers

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Het maakt niet uit of jouw organisatie al een tijdje met Microsoft OneNote werkt of dat de applicatie voor medewerkers geheel nieuw is. Dankzij deze training weten alle collega's straks hoe Microsoft OneNote werkt en hoe ze zo efficiënt als mogelijk om kunnen gaan met hun (gedeelde) notities.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft OneNote. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS (papierloze werkomgeving) Microsoft OneNote centraal als notitieblok, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

In de Microsoft OneNote training van 1,5 tot 2 uur neemt onze expert Kelly medewerkers mee in Microsoft OneNote. Allereerst gaan we in op de basis beginselen van Microsoft OneNote. Zo worden bijvoorbeeld standaard instellingen besproken en de verschillende onderdelen in de applicatie. Daarna gaan we stap voor stap uitgelegd welke functionaliteiten niet mogen ontbreken in de kennis van jouw medewerkers. Vervolgens krijgen de medewerkers opdrachten zodat de kennis meteen kan worden toegepast in de praktijk. Wij weten namelijk dat je het beste leert door zelf te doen. Doordat de training 2 uur duurt is er voldoende ruimte om diep in te gaan op vragen. 

Voorafgaand de training vragen wij medewerkers Microsoft OneNote geïnstalleerd te hebben. Tijdens de training gaan medewerkers namelijk opdrachten maken.

 

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 10 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 400,- per training, ook als er geen 10 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft OneNote workshop voor medewerkers? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.