Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft Power Automate
workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / automatisering / workflows

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Je hebt hoogte gekregen van Microsoft Power Automate en bent benieuwd naar de mogelijkheden. Met Microsoft Power Automate kun je werkstromen automatiseren, dat weet je inmiddels. Maar welke dat zijn daar wil je graag achter komen.

Microsoft Power Automate workshop

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Deze workshop is echt gericht op de volgende stap van jouw organisatie. Microsoft Power Automate draagt bij aan de standaardisatie van werkprocessen binnen je bedrijf. We laten een projectteam zien wat de mogelijkheden van de Microsoft app zijn en geven een advies. Vervolgens implementeren we dit advies binnen Microsoft Power Automate.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Verdieping workshop

Eerst nemen we het projectteam vanuit jouw organisatie (max. 3 personen) uitgebreid mee in de mogelijkheden binnen Microsoft Power Automate. Daarna gaan we sparren over de huidige werkprocessen en werkstromen. Als we die inzichtelijk hebben gaan we één voor één deze processen implementeren in Microsoft Power Automate. Het is een heel dynamische sessie waarin het ook echt de bedoeling is dat we veel input vanuit het team krijgen. In het adviesgesprek voorafgaand aan de verdieping sessie kunnen we elkaars verwachtingen bespreken en kunnen we een indicatie geven van de prijs.

Het is niet per se nodig dat jullie Microsoft Power Automate al gekocht hebben voorafgaand aan workshop, maar dat maakt het natuurlijk wel makkelijker. Een andere optie is dat we het tijdens de workshop samen regelen. Stel wel alvast een projectteam bestaande uit personen van bijvoorbeeld afdeling marketing, IT en operatie. 

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze sessies zijn bedoeld voor organisaties die behoefte hebben aan standaardisatie en automatisering van werkprocessen binnen hun organisatie. Wij gaan met een projectteam van 3 personen sparren over Microsoft 365 mogelijkheden en opties. Microsoft Power Automate koop je via een aparte Microsoft 365 licentie. Deze valt niet binnen een Microsoft Business basic licentie, Microsoft Business standard of Microsoft Business Premium licentie. 

Geïnteresseerd in een Microsoft Power Automate workshop voor jouw organisatie? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.