Vragen? Bel of mail ons

#KellywerktbijKNNS


Ik ben Kelly en werk sinds januari 2020 bij KNNS. Mijn functie op dit moment is Adoptie Consultant.

Funfacts

  • Jouw (levens)motto: voor alles is een oplossing. Dit motto heb ik van mijn vader overgenomen #mijnheld
  • Geluksgetal: ik doe niet aan geluk….
  • Waar kunnen we jou 's nachts voor wakker maken: waarvoor niet? Kan niets bedenken wat echt erboven uitsteekt en kan ook niets bedenken waarvoor je mij niet kan wakker maken

Werken als adoptie consultant: wat doe je dan precies? 

Als Adoptie Consultant richt ik mij enerzijds op het zo prettig mogelijk inrichten van de Microsoft applicaties in samenspraak met de klant. Anderzijds is het zaak om de (meestal nieuwe) applicatie aan de gebruiker uit te leggen. Hierbij bespreek ik direct de wijze waarop de klant met de applicatie om wil gaan. Om gebruikers nog verder te helpen bieden we maat oplossingen aan zoals video instructies in diverse talen, handboeken en supportpagina's.

Ik merk een enorme uitdaging in het overbrengen van een nieuwe werkwijze aan gebruikers. Een standaard training is onvoldoende, omdat je veel verschillende generaties op de werkvloer hebt lopen. Hierom zal je de wijze van overbrengen van informatie moeten richten op iedere aparte groep. Houd je het te generiek, dan bereik je geen enkele groep.

Welke reis heb jij bij KNNS gemaakt? 

Sinds mijn start bij KNNS ben ik al Adoptie Consultant. In de tussentijd heb ik wel wat extra rollen erbij gekregen. Zo ben ik voor een periode HR Manager geweest, ben ik onderdeel van de personeelsvereniging en beheer ik een aantal interne systemen. De combinatie met deze rollen en mijn functie maakt mijn dag altijd divers en uitdagend.

Www.Guyhouben.Com KNSS 45
Kelly

De KNNS cultuur in jouw woorden

Ik vind werken bij KNNS echt fantastisch. Je kan er je volledige ei in kwijt, hoe groot die ook is 😝 Je hebt veel vrijheid voor inbreng en krijgt ook de tijd om nieuwe ontwikkelingen eigen te maken. Er wordt echt naar je geluisterd en je krijgt altijd eerlijke feedback.

De sfeer is vooral heel gezellig en een echt gevoel van ‘het samen doen’. We werken veel met verschillende afdelingen samen en communiceren veel. Hierbij lopen we het liefst naar elkaar toe in plaats van een mail of teams bericht. Dat maakt dat het een stuk gemakkelijker is om zaken te bespreken maar ook een stuk leuker. Je maakt namelijk vaak gelijk even een gezellig praatje met elkaar. We zijn ook altijd trots op elkaar en dat laten we aan elkaar weten. Dankbaarheid en waardering zie je bij ons veel. 

“"KNNS geeft mij alles dat ik nodig heb en meer, zodat ik het beste uit mezelf kan halen. Elke dag opnieuw!"”

Jouw eerste weken bij KNNS 

Mijn inwerkperiode was erg leuk! De collega’s zijn altijd heel aardig en open geweest en stonden altijd klaar voor mijn talloze vragen. Ik kreeg direct een aantal Microsoft-trainingen waardoor ik mijzelf al snel nuttig kon gaan maken.

Ik ben het meest trots op... 

In mijn werk ben ik vooral trots op ons als organisatie. Uiteindelijk doen we het met zijn allen en kunnen we niet zonder elkaar. Er is een hecht teamgevoel en dat merk je aan alles. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen. Dus ik ben vooral trots op wie we zijn als organisatie en naar elkaar als collega’s.

Meer weten over werken bij KNNS of over de functie adoptie consultant? 

Wij maken graag kennis met je dus laat het ons weten! Je kan je vraag direct aan Kelly stellen of aan Astrid (HRM) door te mailen naar hrm@knns.nl. Of luister naar de podcast 🎧 die jouw toekomstig teamleden hebben opgenomen.