Vragen? Bel of mail ons

Migreren naar
Microsoft 365


Klaar om volledig te werken vanuit de Cloud? Maak dan met jouw organisatie de overstap naar Microsoft 365. Dé SaaS-oplossing waarin bedrijfsgegevens en documenten veilig staan opgeslagen en waarmee je de toegang tot de online omgeving goed kan beheren. Jouw team werkt productiever, veiliger en sneller met Microsoft 365.

Veilig en efficiënt werken met Microsoft 365

Binnen Microsoft 365 creëer je bestanden met Word, PowerPoint en Excel, deel je moeiteloos bestanden via OneDrive, onderhoud je makkelijk contact met al je collega’s via Teams en bewaar je bestanden veilig op SharePoint. Dankzij de applicaties van Microsoft 365 zijn jouw medewerkers flexibel om te werken waar en wanneer ze maar willen en hun tijd efficiënt in te delen.

Meer lezen over Microsoft 365

Microsoft Copilot en Microsoft 365

Werken met Microsoft 365 wordt dankzij Microsoft Copilot nóg eenvoudiger gemaakt door alle mogelijkheden die er zijn. Waar je als gebruiker normaal gesproken maar een handjevol tools binnen de apps van Microsoft 365 gebruikt, worden er met Copilot nog talloze extra opties geboden. Door jouw team een werkwijze aan te leren met Microsoft Copilot geef je alle skills een enorme boost. 

De transformatie naar Microsoft 365 begint met sprint 0

Voordat we de fileserver, mailserver of bestanden migreren naar Microsoft 365, voeren wij altijd een sprint 0 uit. De sprint 0 biedt in één oogopslag inzicht in de huidige IT-systemen. Na de oplevering van sprint 0 ben je dus al veel kennis rijker. En dat tegen een relatief kleine investering. Hierdoor weten we precies welke stappen we moeten doorlopen om jouw organisatie moeiteloos te migreren naar Microsoft 365 en hoe veel tijd we kwijt zijn.

Vraag sprint 0 offerte aan

Succesvolle adoptie van Microsoft 365 door medewerkers

Nadat jouw organisatie volledig gemigreerd is naar Microsoft 365, zorgen we voor een succesvolle adoptie bij medewerkers. Hierbij betrekken we zoveel mogelijk mensen. We leren ze een nieuwe werkwijze aan en leren ze de functionaliteiten van alle applicaties kennen door middel van live trainingen en video-instructies.

Benieuwd hoe we dit voor jouw organisatie zullen aanpakken?