Vragen? Bel of mail ons

Cybersecurity &
strategie


Als ondernemer ben je continu bezig met de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. Waar zijn nieuwe kansen en mogelijkheden? Helaas liggen er ook genoeg risico’s op de loer, zoals verlies van data, onverwachte kosten, imagoschade of privacyinbreuk. Ben jij je bewust van alle essentiële bedrijfsprocessen en de bijbehorende veiligheidsrisico’s?

Jouw IT omgeving, optimaal beveiligd.

Het beveiligen van de IT infrastructuur, zowel intern als extern, vormt een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. KNNS geeft inzicht in jouw bedrijfsprocessen en bijbehorende risico’s. Op die manier ontzorgen we organisaties volledig op het gebied van veiligheid en continuïteit. Zodat jij klaar bent voor uitdagingen van de toekomst.

Bekijk hoe we werken

24/7 controle op jouw IT omgeving vanuit het security operating center

Vanuit ons security operating center monitoren we jouw volledige IT omgeving op interne en externe dreigingen. Hierbij kijken we naar de beveiliging op verschillende niveaus; van strategisch beleid tot techniek. Met behulp van geavanceerde AI technologie signaleren onze experts risico’s vroegtijdig, zodat jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

Meer lezen over monitoring van IT security

Wat gebeurt er als jouw medewerker een phising mail opent?

Laten we het samen bekijken

Menselijk handelen: de zwakste schakel voor IT security

Een verouderd wachtwoord of een knullige serverfout; cybercriminelen maken gretig gebruik van zwakke punten in de IT infrastructuur van organisaties. Externe risico’s zijn lang niet de enige bedreiging voor de bedrijfscontinuïteit. Wist je dat bijna de helft van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen?

De uitdaging van De Lindenberg Cultuurhuis

Een vereenvoudigde infrastructuur voor De Lindenberg Cultuurhuis

Bekijk case