Vragen? Bel of mail ons

Hoe wij werken


Jouw organisatie is uniek en wij willen elk facet begrijpen. Cloud ambities, veilig digitaal samenwerken, automatiseren, digitaliseren of beveiliging van de IT-infrastructuur - wat je uitdaging of ambitie ook is, wij doen en denken met je mee. 

Voordat we jouw bedrijfsambities écht gaan realiseren, voeren wij altijd een sprint 0 uit. Na de oplevering van sprint 0 ben je veel kennis rijker. En dat tegen een relatief kleine investering. Hoe en óf we vanaf nu verder gaan, dat besluit jij. Samen hebben we in ieder geval de eerste bouwstenen gelegd. Je hebt nu goed inzicht in de huidige IT-systemen of huidige cybersecurity niveau en in wat je nodig hebt om de doelen van jouw organisatie te verwezenlijken. Zo ben jij altijd in de lead en weet je precies wat je kan verwachten.

Ontvang direct jouw persoonlijke sprint 0 offerte
  • Bedenken

  • Implementeren

  • Trainen

Sprint 0 aanpak

Om de brug te slaan tussen jouw IT-systemen en ambities verdiepen we ons eerst in de huidige situatie. Dat doen we met een zogeheten sprint 0. Jouw stip op de horizon bepaalt met welke sprint 0 we aan de slag gaan: de ideale werkplek sprint 0 of de IT security sprint 0. De resultaten van de sprint 0 bieden inzicht in het huidige IT-landschap, huidige cybersecurity niveau, benodigde oplossingen, projectomvang en de investering. Wij adviseren, maar jij bepaalt de koers die we na de sprint 0 gaan varen.

Bekijk wat onze sprint 0 jou oplevert

Implementatie van de sprint 0 resultaten 

Wat de uitkomst van sprint 0 ook is, onze experts richten het tot in de puntjes in. Van IT-landschap, informatiebeveiliging, security maatregelen tot software en devices. We houden hierbij rekening met jullie planning en werkzaamheden zodat belangrijke bedrijfsprocessen niet stil komen te liggen. Na implementatie nemen we de IT-systemen en security maatregelen op in onze monitoring. We beheren jouw omgeving, waaronder het bedrijfsnetwerk en alle werkplekken en houden deze 24/7 in de gaten. Daardoor zien we verstoringen aankomen en kunnen we proactief reageren op cyberdreiging of updates. Zo werken jij en je collega’s altijd ongestoord en zorgeloos door.  

Microsoft 365 gebruikersadoptie en training

Nadat jouw digitale werkplek helemaal is opgeleverd, zorgen we samen als één team voor een soepele transitie. Hierbij betrekken we zo veel mogelijk medewerkers. Door op maat gemaakte Microsoft 365 trainingen zorgen we ervoor dat medewerkers optimaal gebruik kunnen maken van hun nieuwe digitale werkplek en alle applicaties.