Vragen? Bel of mail ons

Set-up Microsoft Power Platform


Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap en wil je verder in de digitale transformatie? Ontdek Power Automate en Power Apps, onderdeel van Microsoft Power Platform samen met KNNS. Trends als automatisering en digitalisering zijn actueel bij veel bedrijven. Door middel van de juiste apps help je jouw organisatie om mee te gaan in deze ontwikkelingen. Het verzamelplatform van Microsoft, Power Platform, omvat alle apps die zijn ontworpen om jouw business verder te helpen.

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap en wil je verder in de digitale transformatie? Ontdek Power Automate en Power Apps, onderdeel van Microosft Power Platform samen met KNNS. Trends als automatisering en digitalisering zijn actueel bij veel bedrijven. Door middel van de juiste apps help je jouw organisatie om mee te gaan in deze ontwikkelingen. Het verzamelplatform van Microsoft, Power Platform, omvat alle apps die zijn ontworpen om jouw business verder te helpen.

Hét verzamelplatform voor organisaties die bezig zijn met digitale transformatie

Met de apps binnen het Power Platform ben je digitaal wendbaar. Transformeren en inspelen op verandering is met ondersteuning van de juiste technologie een fluitje van een cent. Power BI, Power Automate, Power Pages, Power Apps en Power Virtual Agents zijn elk met hun unieke functionaliteit onderdeel van het Power Platform. Het zijn allemaal apps waarmee je met weinig code groots kan ontwikkelen.

Bespaar tijd, kosten en wees klaar voor de toekomst

Microsoft Power Platform is een krachtig systeem helpt digitale transformatie vorm te geven. Door slim gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden die de apps bieden help je jouw organisatie met digitaliseren en automatiseren.

Power BI, Power Automate, Power Apps, Power Pages en Power Virtual Agents

Vijf apps binnen één platform werken allen op een andere manier naar hetzelfde doel toe: automatiseren en/of digitaliseren. Met de business intelligence tool Power BI maak je dashboards van gegevens uit verschillende bronnen. Met Power Apps bouw je kosteneffectief apps, met Power Automate automatiseer je snel workflows die jou te veel tijd kosten, Power Pages is de app voor het wireframen en designen van websites en tot slot bouw je met Power Virtual Agents aan chatbots zonder daar al te veel code voor te gebruiken.

Ontdek Power Platform met KNNS

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap en wil je verder in de digitale transformatie? Ontdek Power Automate en Power Apps, onderdeel van Microsoft Power Platform, samen met KNNS. Van introductie, business valuation, demo’s tot gebruikersadoptie. Alle apps binnen het Power Platform zijn als losse licentie aan te schaffen.

Vraag een demo aan