Vragen? Bel of mail ons

Migreren naar
Microsoft Azure


Verouderde applicaties, legacy in IT-systemen of angst voor gebrek aan digitale veiligheid? Geen van deze argumenten kunnen jouw organisatie nog weerhouden om te migreren naar de Cloud. Met Azure Virtual Desktop maak je moeiteloos verbinding met jouw digitale werkplek inclusief traditionele applicaties en databases. Ga voor een veilige, schaalbare toekomst en bespaar zonder investeringen met de Cloud.

Jouw ideale werkplek, veilig in de Cloud

Bied jouw medewerkers vrijheid en flexibiliteit. Vanuit de Cloud werken ze veilig, waar en wanneer ze maar willen. Wanneer je de gehele bedrijfsomgeving zoals servers, applicaties en bestanden te van on-premises opslag naar de Cloud verplaatst, is de digitale werkplek met Azure Virtual Dekstop altijd beschikbaar en wordt niks lokaal meer opgeslagen. Aan de hand van slimme Cloud back-ups zorg je ervoor dat bedrijfsgegevens nooit verloren gaan. Hiermee verzeker je de continuïteit van jouw organisatie.

 Al jouw bedrijfsapplicaties moeiteloos in de Cloud

Werkt jouw organisatie dagelijks nog met traditionele applicaties? Dat is voor de Cloud geen enkel probleem. Met Azure Virtual Desktop maak je eenvoudig verbinding met alle applicaties in de Cloud. We migreren de database en zorgen ervoor dat de gebruiker vanaf zijn centrale digitale werkplek eenvoudig verbinding maakt met de klassieke bedrijfsapplicaties. Azure Virtual desktop is schaalbaar, waardoor je alleen betaalt voor wat je verbruikt. 

Jouw Cloud toekomst in kaart brengen?

Jouw migratie naar de Cloud begint altijd met onze sprint 0

Elke organisatie heeft van oudsher een digitale infrastructuur. Om de brug te slaan tussen jouw IT-systemen en ambities, verdiepen we ons eerst in de huidige situatie. Dat doen we met een zogeheten sprint 0. Hierdoor krijgen we inzicht in welke Cloud-oplossing & -infrastructuur het beste bij jouw organisatie past. Zo weten we precies welke stappen we moeten nemen om jouw organisatie feilloos te migreren naar de Cloud.

Vraag sprint 0 offerte aan