Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Power Automate


Wij introduceren, demonstreren, denken mee over de impact van Power Automate op jouw business en zorgen voor de implementatie van Power Automate in jouw organisatie.

Herken je dit? Taken die maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks terugkomen in je agenda waar geen einde aan lijkt te komen. Van het inboeken van facturen, telkens dezelfde mail versturen aan je collega’s tot het verwerken van formulieren. Met de Power Automate app van Microsoft help je jezelf en anderen in jouw organisatie efficiënter te werken. 

Bespaar tijd, kosten en fouten

Automatiseer bedrijfsprocessen, werkstromen en tijdrovende taken in één handomdraai met Microsoft Power Automate, onderdeel van Power Platform. Simpele stromen zoals berichtgeving, het genereren van taken of het creëren van items kunnen met gemak geautomatiseerd worden. Bedenk en implementeer je eigen stromen of maak gebruik van een standaard Power Automate template voor het automatiseren van taken. Wij ondersteunen bij de implementatie en demonstreren mogelijke werkwijzen. 

5 meest geïmplementeerde Power Automate werkstromen

Integreer Power Automate met meerdere bedrijfsapplicaties

De integratie met andere Microsoft 365-apps en andere externe services maakt Power Automate een krachtige tool. Niet alleen voor automatisering, maar ook voor samenwerkingen binnen en buiten de organisatie. Of je nu werkt met SharePoint, Outlook, Teams of externe platformen zoals Twitter of Salesforce; Power Automate maakt het mogelijk om gegevens en acties tussen deze verschillende tools te automatiseren.

Medewerkersgeluk op nummer 1

Niets is vervelender dan werk moeten doen waar je niet blij van wordt. Power Automate is de drijvende kracht achter geautomatiseerde workflows. Door simpele (herhaal)taken te automatiseren, kunnen we ons concentreren op betekenisvolle taken waar we onze hersenen wél voor nodig hebben. Hierdoor voelen medewerkers zich belangrijker en zullen ze meer plezier in hun werk ervaren. 

Ontdek Power Automate met KNNS

Wij introduceren, demonstreren, denken mee over de impact van Power Automate op jouw business en zorgen voor de gebruikersadoptie van Power Automate in jouw organisatie. Wil je meer informatie hierover of benieuwd naar de kosten? Stel je vraag aan ons. 

Stuur een bericht