Licenties

Flexibele licenties op maat

Door gebruik te maken van de cloud betaal je niet langer voor statische licenties, maar op basis van gebruik. Licentiekosten bewegen mee met jouw organisatie. Op basis van jullie wensen en ambities adviseren wij over welke licenties je nodig hebt. Zo betaal je alleen voor wat je écht gebruikt en hou je regie over de kosten.

Advies van een expert?

Microsoft 365 licenties: wat past bij jouw organisatie?

Microsoft 365 biedt een breed aanbod aan office apps. De werkzaamheden en wensen van jouw collega’s zijn de basis voor de Microsoft 365 licenties die je afneemt. Een medewerker die geen kantoorbaan heeft, heeft niet altijd een eigen licentie nodig. Terwijl sommige medewerkers juist meer office apps gebruiken dan anderen. Ons uitgangspunt is het maken van een structuur waarin medewerkers op basis van hun rol (automatisch) een licentie toegewezen krijgen. Zo betaal je alleen voor de apps die je gebruikt en is de investering voor Microsoft 365 licenties inzichtelijk en voorspelbaar.

Voordelige licenties voor je volledige IT omgeving

Behalve Microsoft 365 licenties, heb je licenties nodig voor een firewall, antivirus en mogelijk ook voor andere software die je bedrijf gebruikt. We adviseren, ondersteunen en begeleiden bij de aanschaf van IT software licenties. Dankzij onze positie als business partner kunnen we licenties voordelig aanschaffen en direct implementeren.

Overzicht en regie dankzij licentiemanagement

Onze dienstverlening stopt niet bij de aankoop van licenties. We monitoren het gebruik én de looptijd van licenties en geven advies over het vernieuwen van licenties. Dankzij licentiebeheer neem je alleen licenties af die je echt nodig hebt en bespaar je kosten.

Voorkom dat je teveel betaalt voor je Microsoft licentie

Voor het MKB heb je veel verschillende Microsoft licenties beschikbaar. Binnen Microsoft 365 business, E3 of E5 valt een grote hoeveelheid apps. Daarnaast kun je nog (betaalde) add-ons afnemen. Weet jij eigenlijk welke apps dit zijn? En maak je gebruik van deze apps? Betaal je niet teveel voor apps die je zelden of nooit gebruikt? Kunnen sommige gebruikers een abonnement of licentie delen? Veel gebruikers halen niet alles uit hun Microsoft licentie of kunnen hierop besparen. Wij doen voor jou de check! 


De licentiecheck is gratis en vrijblijvend en deze ontvang je binnen één werkdag.