Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Teams


Samenwerken op z'n best.

Microsoft Teams is, als onderdeel van Microsoft 365, dé tool voor samenwerken en communiceren in groepsverband. Op een veilige en gebruiksvriendelijke manier chatten, digitaal vergaderen en samenwerken in documenten. Zowel intern als extern.

 

Vraag meer informatie aan

Online samenwerken met Teams

Het werken binnen één digitale omgeving zorgt voor vrijheid, efficiëntie en meer werkplezier. Maak teams aan voor verschillende projecten en afdelingen en creëer een ideale cloud omgeving om in samen te werken. In Microsoft Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken.

Functionaliteiten:

  • Eenvoudig videobellen en schermdelen
  • Realtime bestanden bewerken
  • Chatfunctie
  • Koppeling Outlook

 

Een flexibele en veilige werkplek voor iedereen

Alle tools binnen Microsoft 365 zijn ontworpen met oog voor veiligheid en privacy, zonder dat je er hinder van ondervindt. Dat geldt ook voor Microsoft Teams. Documenten en data zijn eenvoudig beschikbaar, maar tegelijkertijd optimaal beveiligd. Geavanceerde beveiligingsfuncties helpen om beveiligingsfouten binnen je organisatie te voorkomen en ondersteunen je bij het naleven van wet- en regelgeving.

 

Snel en direct communiceren

In Microsoft Teams communiceer je eenvoudig met jouw team of afdeling. Deel informatie via chatberichten, gesprekken en online vergaderingen zodat je verbonden blijft met jouw team en project. Geen ongeorganiseerde mailbox, onnodige emails, maar alle informatie op één plek, gedeeld met de juiste personen. Directe en korte communicatie zorgt voor overzicht en tijdsbesparing. Ideaal voor teams die niet allemaal op dezelfde locatie werken.

Start overal jouw digitale vergadering

Je kunt vanaf iedere plek en vanaf elk device werken met Microsoft Teams. Een vergadering organiseren is op die manier eenvoudiger dan ooit. Schakel onmiddellijk over van de groepschat naar videobellen met één klik op een knop. Of nodig externe partners en klanten uit voor een video call. Vanuit huis, kantoor of onderweg of met de mobiele app, je bent altijd bereikbaar.

Meer weten over Microsoft Teams of een van de andere Microsoft applicaties?

Boek een demo