Audiovisuele oplossingen

Samenwerken in elke ruimte.

De ideale werkplek is gebaseerd op samenwerking. Er is echter één ruimte die vaak achterblijft met betrekking tot deze ideale werkplek: de vergaderruimte. Daar wordt nog steeds gewerkt met flipovers, USB-sticks, beamers en HDMI-kabels. Dit kan anders!

Advies van een expert?

Productiever samenwerken

KNNS biedt diverse mogelijkheden om de vergaderruimte te transformeren tot een ideale en creatieve ruimte om in samen te werken. Denk hierbij aan makkelijk te bedienen touchscreens en audio- en video oplossingen. Brainstormen, presenteren en vergaderen wordt niet alleen slimmer en productiever, maar ook leuker!

Start jouw online vergadering met één druk op de knop

Een vergadering is snel opgezet met de videoconferencing mogelijkheden van KNNS. Integreer Microsoft Teams met jouw vergaderruimte en start jouw meeting met één druk op de knop. Beeldschermen kunnen draadloos worden gedeeld met het scherm in de vergaderruimte en gedeeld worden met externe deelnemers. Deelnemers kunnen elkaar zien, horen, met elkaar bellen en content delen vanaf een intuïtief touchscreen-consoleapparaat en een groot scherm.

Interactief presenteren met een touchscreen

Wil je een vergadering die interactief en energiek is? Een vergadering met actieve en betrokken deelnemers? Om dat te faciliteren moet je meer bieden dan een standaard ingerichte vergaderruimte. Gebruik een touchscreen en maak de presentatie levendiger en speelser. Het voordeel van een groot audiovisueel touchscreen is dat je op bijna magische wijze speelt met teksten, afbeeldingen en grafieken. Ook kun je blanco beginnen en het gebruiken als een digitaal whiteboard. Opslaan, verzenden en alle aantekeningen staan in je mailbox, SharePoint, Teams of OneDrive.

Informeer jouw organisatie met behulp van narrowcasting

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij informatie op één of meerdere monitoren wordt gepresenteerd in een (openbare) ruimte. Hierbij stuur je via een online portaal de schermen aan en bepaal je wat daar wordt getoond. Beschikbaarheid van vergaderruimtes, het weer, file-informatie, nieuws en eventuele organisatie berichten zoals openingstijden. Kies de informatie die jij met jouw doelgroepen wil delen.

Hybride vergaderen is de toekomst

Online in contact blijven met klanten en collega's dankzij hybride vergaderapparatuur. Zonder moeite een vergadering starten en dankzij slimme bring your own device oplossingen deel je content met deelnemers van de vergadering. Spar met onze collega's over hybride vergaderen en vraag een adviesgesprek aan. 

 

 

Microsoft Surface Hub 2S

Microsoft Surface Hub 2S