Vragen? Bel of mail ons

Wachtwoordmanager


Met een wachtwoordmanager kunnen individuele gebruikers en afdelingen wachtwoorden genereren en beheren.

Onthoud sterke wachtwoorden met een wachtwoordmanager

Met een wachtwoordmanager hoef je niet zelf je sterke wachtwoorden te onthouden. Een goed wachtwoord is lang en bestaat uit veel verschillende karakters. Oftewel, niet te raden door een hacker en moeilijk te kraken door een computer. Wachtwoord beheer is van groot belang. Niet alleen voor eigen gemak, maar ook voor de beveiliging van jouw organisatie. Gaat er een medewerker uit dienst, dan kan zijn toegang tot de wachtwoordmanager worden direct ontzegd.

Deel wachtwoorden met je team

Binnen de wachtwoordmanager kun je ook een gezamenlijke wachtwoordkluis aanmaken voor je team. Voeg teamleden, gedeelde accounts en wachtwoorden toe. Een wachtwoordkluis voor je team is al een ideale oplossing binnen de wachtwoordmanager wanneer je één of meer teams binnen jouw organisatie hebt. Gaat er een medewerker uit het team of uit dienst? Dan ontzeg je zijn of haar toegang tot de (team) wachtwoordkluis. 

Bespaar kosten met een wachtwoordmanager

Een wachtwoordmanager ondersteunt als het ware je eigen IT afdeling. De nummer #1 IT-Helpdesk oproep is namelijk voor een vergeten wachtwoord. Een wachtwoord opnieuw moeten laten instellen door de IT afdeling is voor hen een grote belasting. Voorkom dat wachtwoorden de oorzaak zijn van een vermindering van productiviteit.

Advies van een cybersecurity deskundige

Eén wachtwoordmanager, twee accounts 

Implementeer je een wachtwoordmanager voor de hele organisatie, dan krijgt elke medewerker er ook gratis 5 privé accounts bij. Deze kunnen gedeeld worden met bijvoorbeeld gezinsleden. Gaat de medewerker uit dienst, dan blijven de privé accounts (tegen eigen betaling) gewoon bestaan. De toegang van het zakelijke account wordt dan wel ontzegd. 

Beveilig meer dan alleen wachtwoorden 

Een wachtwoordmanager beveiligt meer dan alleen je wachtwoorden. Gevoelige bestanden, documenten, digitale certificaten, privésleutels, foto’s en video’s staan allemaal opgeslagen in een zeer veilige en versleutelde kluis.