Vragen? Bel of mail ons

Wachtwoordmanager


Een wachtwoordmanager voor individuele gebruiker en afdeling. Met een wachtwoordmanager kan je je wachtwoorden beheren. Dat is nodig, want één van de grootste risico’s op datalekken binnen een organisatie zijn zwakke of gelekte wachtwoorden. Dat kan leiden tot verlies van productiviteit, responskosten, imagoschade en boetes op wet- en regelgeving.

Onthoud sterke wachtwoorden met een wachtwoordmanager

Met een wachtwoordmanager hoef je niet zelf je sterke wachtwoorden te onthouden. Een goed wachtwoord is lang en bestaat uit veel verschillende karakters. Oftewel, niet te raden door een hacker en moeilijk te kraken door een computer. Wachtwoord beheer is van groot belang! Niet alleen voor eigen gemak, maar ook voor het verloop van medewerkers. Gaat er een medewerker uit dienst, dan kan zijn toegang tot de wachtwoordmanager worden direct ontzegd.

 

Bespaar kosten met een wachtwoordmanager

Een wachtwoordmanager ondersteunt als het ware je eigen IT afdeling. De nummer 1 IT helpdesk oproep is namelijk voor een vergeten wachtwoord. Een wachtwoord opnieuw moeten laten instellen door de IT afdeling is voor hen een grote belasting. Voorkom dat wachtwoorden de oorzaak zijn van een vermindering van productiviteit.

 

Beveilig meer dan alleen wachtwoorden en bespaar kosten

Een wachtwoordmanager beveiligt meer dan alleen je wachtwoorden. Gevoelige bestanden, documenten, digitale certificaten, privésleutels, foto’s en video’s staan allemaal opgeslagen in een zeer veilige en versleutelde kluis.

Vraag advies aan een security specialist