Vragen? Bel of mail ons

Wachtwoordmanager


Gedeelde webaccounts, applicaties en bestanden; collega’s delen klakkeloos hun wachtwoorden met elkaar voor toegang tot een specifieke online locatie. Beheer persoonlijke wachtwoorden en deel teamwachtwoorden met behulp van een wachtwoordmanager. Dit is een centrale plek waar wachtwoorden worden opgeslagen. Hierdoor heb jij als IT-manager meer grip op de digitale mogelijkheden en toegang van medewerkers.

Onthoud sterke wachtwoorden met een wachtwoordmanager

Hoe sterker het wachtwoord, des te moeilijker te onthouden. Een wachtwoordmanager maakt en bewaart sterke wachtwoorden en vult deze automatisch bij het inloggen. Door een wachtwoordmanager te implementeren voor jouw hele organisatie, maak je het voor jouw collega’s eenvoudiger een sterk wachtwoord in te stellen en weet je zeker dat ze deze niet onthouden. Wanneer een medewerker uit dienst gaat verwijder je eenvoudig de toegang tot de wachtwoordkluis. Daarmee is de digitale toegang tot websites, apps en andere locaties direct ontzegd.

Wachtwoordmanager advies voor jouw organisatie?

Deel wachtwoorden met je team

Met de wachtwoordmanager deel je met één druk op de knop persoonlijke wachtwoorden met elkaar. De toegang tot het wachtwoord is makkelijk te controleren. Je hebt binnen de wachtwoordmanager ook de mogelijkheid een gezamenlijke wachtwoordkluis aan te maken voor bijvoorbeeld de verschillende afdelingen in jouw organisatie. Voeg betaalpassen, notities, sleutels, databases, accounts en zelfs wachtwoorden met multi factor authenticatie toe. Een gedeelde wachtwoordkluis is ideaal wanneer jouw organisatie bestaat uit meerdere teams.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw team

Bespaar kosten met een wachtwoordmanager

Een wachtwoordmanager ondersteunt als het ware je eigen IT-afdeling. De nummer #1 IT-Helpdesk oproep is namelijk voor een vergeten wachtwoord. Een wachtwoord telkens opnieuw moeten laten instellen door het IT-team is vervelende taak. Voorkom dat wachtwoorden de oorzaak zijn van een vermindering van productiviteit.

Direct aan de slag met jullie wachtwoordmanager