Vragen? Bel of mail ons

Cybersecurity en
beleid


DV 5781

Neem contact op met onze expert Julie

Als ondernemer ben je continu bezig met de groei en ontwikkeling van jouw organisatie. Waar zijn nieuwe kansen en mogelijkheden? Helaas liggen er ook genoeg risico’s op de loer, zoals verlies van data, onverwachte kosten, imagoschade of privacyinbreuk. Ben jij je bewust van alle essentiële bedrijfsprocessen en de bijbehorende veiligheidsrisico’s?

24/7 controle op jouw IT omgeving vanuit het security operating center

Vanuit ons security operating center monitoren we jouw volledige IT omgeving op interne en externe dreigingen. Hierbij kijken we naar de beveiliging op verschillende niveaus; van strategisch beleid tot techniek. Met behulp van geavanceerde AI technologie signaleren onze experts risico’s vroegtijdig, zodat jouw belangrijkste bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

 

Wat kost het jou per dag als je de stekker van jouw organisatie er vandaag uittrekt?

Laten we in gesprek gaan

Een vaste IT security aanpak

Om cybersecurity voor jouw organisatie goed te regelen hanteren wij een aanpak gebaseerd op best-practises. Elke organisatie is anders in omvang, complexiteit en belang op het gebied van informatiebeveiliging. Daarom zorgt onze aanpak voor een doordacht, persoonlijk plan. De aanpak bestaat uit vier fases: plan – do – check – act, waarin we gezamenlijk werken naar één doel: het veiligstellen van jouw bedrijfsgegevens en de continuïteit van je bedrijf

De uitdaging van De Lindenberg Cultuurhuis

Een vereenvoudigde infrastructuur voor De Lindenberg Cultuurhuis

Bekijk case