Vragen? Bel of mail ons

Workshops

Microsoft SharePoint
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Datum

Op aanvraag

Locatie

Nijmegen

Tijd

Op aanvraag

Topics

Microsoft 365 / Microsoft SharePoint / samenwerken / documentbeheer

Investering

Op aanvraag

Meer informatie

Wanneer jouw organisatie werkt met Microsoft SharePoint dan zijn er twee opties: of je laat jullie Microsoft SharePoint omgeving volledig in beheer van jullie IT partner óf je neemt deze zelf in beheer. In dat laatste geval kunnen jullie eigen beheerders veel vragen vanuit gebruikers zelf beantwoorden en eventuele aanpassingen in de instellingen of inrichting van de applicatie zelf doorvoeren. Hoe ze dat doen, dat leren wij ze in deze training. 

Microsoft SharePoint training voor beheerders

  • Introductie

  • Sprekers

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijden

  • Investering

  • Voor wie

Het levert veel voordelen op om intern beheerders aan te wijzen die de verantwoordelijkheid hebben over de techniek van Microsoft SharePoint. Stap voor stap nemen wij toekomstig beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft SharePoint. Vragen vanuit gebruikers kunnen beheerders na het volgen van deze Microsoft SharePoint training zelf beantwoorden en zij kunnen zelf wijzigingen in de structuur aanbrengen.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS

Expert workshop

In 4 uur tijd nemen we (toekomstig) beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft SharePoint zodat ze straks zelfstandig hiermee kunnen werken en Microsoft SharePoint naar wens kunnen beheren. Deze 4 uur bestaan voornamelijk uit luisteren en kijken. Na afloop zorgen wij voor een handboek met daarin alle informatie wat de beheerders in de training geleerd hebben. Mochten ze iets gemist hebben of vergeten zijn dan kan het handboek erg handig zijn. Daarnaast maken we speciaal voor het beheerteam video-instructies.  

Bij deze training is het niet perse nodig dat medewerkers (beheerders) al toegang hebben tot de webapplicatie van Microsoft SharePoint omdat men hier voornamelijk kijkt en luistert. Natuurlijk is het wel zo handig dat ze direct na de training zelf aan de slag gaan met het Microsoft SharePoint beheercentrum zodat ze alles wat ze geleerd hebben direct toe kunnen passen.  

De datum van deze workshop is op aanvraag. 

 

De investering van deze workshop is op aanvraag.

Deze Microsoft SharePoint training is voor organisaties welke SharePoint zelf in beheer willen hebben. Dat wil zeggen dat aangewezen beheerders zelf aan de slag kunnen met het aanmaken van SharePoint pagina's en de inrichting van de webapplicatie. Daarnaast kunnen beheerders na het volgen van deze training eerstelijns vragen vanuit de organisatie zelf beantwoorden.

Geïnteresseerd in een Microsoft SharePoint workshop voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.