Vragen? Bel of mail ons

Trainingen

Microsoft SharePoint
beheerders workshop


Kelly

Word gegeven door onze expert Kelly

Type

Fysieke training

Locatie

KNNS auditorium

Duur van de training

4 uur

Topics

Microsoft 365 / Microsoft SharePoint / samenwerken / documentbeheer

Voor wie

Organisaties welke SharePoint zelf in beheer willen hebben.

Meer informatie

Wanneer jouw organisatie werkt met Microsoft SharePoint dan zijn voor het beheer ervan meerdere mogelijkheden. Je kan natuurlijk het beheer van SharePoint volledig overlaten aan jouw IT-partner. Maar je kan ook onafhankelijker worden en de eerstelijnsvragen zelf oppakken na onze SharePoint beheerderstraining. Zo zorg je ervoor dat jouw collega’s sneller worden geholpen en dat de organisatie sneller stappen kan maken. 

Microsoft SharePoint training voor beheerders

  • Introductie

  • Trainer

  • Inhoud

  • Voordat de workshop begint

  • Data & tijd

  • Deelnemers

  • Locatie

  • Investering

Het levert veel voordelen op om intern beheerders aan te wijzen die de verantwoordelijkheid hebben over de techniek van Microsoft SharePoint. Stap voor stap nemen wij toekomstig beheerders mee in het beheercentrum van Microsoft SharePoint. Vragen vanuit gebruikers kunnen beheerders na het volgen van deze Microsoft SharePoint training zelf beantwoorden en zij kunnen zelf wijzigingen in de structuur aanbrengen.

Kelly Geelen, Adoptie Consultant bij KNNS.

Kelly traint wekelijks gebruikers in het werken met Microsoft SharePoint. Hierbij heeft ze oog voor het maximale gebruikersgemak en is ze wel wat weerstand bij verandering gewend. Daarbij staat bij KNNS Microsoft SharePoint centraal als intern documentmanagement systeem, waardoor we enorm veel kennis hebben over de software’.

De beheerders ontvangen een training van een halve dag bij KNNS op locatie, inclusief lunch. Tijdens deze dag worden alle onderdelen die van belang zijn voor het beheer van SharePoint doorlopen. Van de beheerders wordt geacht dat zij wensen hebben rondom de inrichting of rechten in SharePoint, zodat zij die tijdens de training direct onder begeleiding kunnen oppakken. Hebben zij deze niet, dan zullen er alsnog oefeningen gemaakt worden zoals het opzetten van een site, inrichting en rechten instellen.

Na de training ontvangen de beheerders een volledig handboek over hun SharePoint-omgeving die dieper in gaat op de meest voorkomende handelingen.

Het is van belang dat de deelnemers ervaring hebben met het gebruik van SharePoint en ook de SharePoint beheerdersrol hebben gekregen in Microsoft 365.

In overleg met jou zullen we kijken hoeveel trainingen nodig zijn en deze plannen we gezamenlijk in. De training duurt 4 uur.

 

KNNS adviseert altijd om maximaal 4 deelnemers per training, zodat we voldoende tijd hebben voor vragen. Daarbij zorgen we dan ook voor passende aandacht voor het individu tijdens deze groepstraining.

Er is bij KNNS een trainingsfaciliteit. Het mooie van een training op een andere locatie, is dat deelnemers echt even uit de waan van de dag getrokken worden. We kunnen daarnaast direct een rondleiding geven door ons pand heen voor wat inspiratie.

De kosten zijn € 1000,- per training, ook als er geen 4 deelnemers aanwezig zijn.

Geïnteresseerd in een Microsoft SharePoint workshop voor beheerders? 

Laat je gegevens achter en Kelly neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.