SharePoint

Digitaal samenwerken & overzichtelijk documentbeheer

Een digitale werkomgeving brengt mensen samen. Een omgeving waar toegankelijkheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Gebruik SharePoint als veilige online werkplek, waarin je documenten en processen beheert en de samenwerking binnen jouw organisatie verbetert, waar en wanneer jij wilt.

Advies van een expert?
Functionaliteiten
  • Overal toegankelijk
  • Beschikbaar op elk device
  • Gebruiksvriendelijk
  • Bestanden op hetzelfde moment bewerken
  • Eenvoudig rollen & rechten toewijzen
  • Optimaal beveiligd

Eén digitaal intranet voor jouw organisatie

Een online omgeving waarin alle medewerkers, afdelingen en projectteams samenkomen. Creëer ideeën en deel eenvoudig kennis met elkaar. Samen werken in hetzelfde bestand, op verschillende locaties en op andere devices. Met SharePoint maak je kennis en informatie voor iedereen toegankelijk, waar en wanneer je wilt.

Sneller en efficiënter werken met SharePoint

SharePoint is een ideaal platform om digitale content te organiseren binnen je organisatie. Het delen, bewerken en inzien van documenten was nog nooit zo eenvoudig. Dat maakt het samenwerken met collega’s efficiënter en leuker! Geen overbodig mailverkeer, verkeerde documentversies of bestanden die kwijtraken. Maar alle belangrijke documenten, up-to-date, verzameld op een plek.

Altijd en overal, veilig werken in de cloud

Alle tools binnen Microsoft 365 zijn ontworpen met oog voor veiligheid en privacy. Bestanden en processen zijn uitstekend beveiligd, tegelijkertijd profiteer je van de vrijheid en voordelen van online samenwerken. Zo is SharePoint voor iedereen met inloggegevens eenvoudig toegankelijk, het opschalen of afschalen is daarbij snel geregeld. Daarnaast kun je zelfs tot op bestandsniveau aangeven op welk niveau deze beveiligd moet worden, met behulp van rollen en rechten voor medewerkers.