Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Gold Partner


Als Microsoft Gold Partner willen we vooral IT simpel maken. Dat doen we door alle ins en outs van de Microsoft technologie te kennen, maar vooral door onze bewezen aanpak. Onze Microsoft experts ontwerpen en beheren jouw ideale werkplek, zodat je efficiënt en slim kan werken.

Wat is een Microsoft Gold Partner?

Een Gold Partnership is de hoogste certificering beschikbaar voor Microsoft Partners. Een Gold Partner heeft gespecialiseerde vaardigheden op vlak van implementatie bij een specifieke oplossing. Van alle Microsoft Partners is alleen de top 1% Gold Partner.

De voordelen van een Microsoft Gold Partner

  1. Voordeliger gebruik maken van Microsoft 365
  2. Sneller op de hoogte van Microsoft updates en nieuws
  3. Snel en direct contact met Microsoft

KNNS als Microsoft Gold Partner

KNNS heeft de afgelopen jaren een duidelijke koers gekozen over hoe je moet inspelen op het veranderende IT-landschap. Microsoft is daar een steeds belangrijkere partner in geworden. Die nauwere samenwerking is een aantal jaar geleden bekroond met de status van Gold Certified Partner. Om Microsoft Partner te blijven moeten we onder andere jaarlijks examens afleggen en klantcases tonen waarin we laten zien hoe we Microsoft technologie inzetten en welke voordelen dat heeft voor onze klanten.

KNNS heeft de volgende Microsoft competencies

  • Cloud Productivity (Goud)
  • Application Development (Goud)
  • Cloud Platform (Goud)
  • Datacenter (Goud)
  • Collaboration and Content (Zilver)
  • Small and Midmarket Cloud Solutions (Zilver)

Maak in één middag gratis kennis met Microsoft 365

De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn uitgebreid. Hoe bepaal jij welke oplossingen het beste bij jouw organisatie passen? De Microsoft Discovery workshop is een praktijkgerichte sessie van één dagdeel waarin je kennis maakt met de nieuwste Microsoft-technologie.
De Microsoft Discovery Workshop brengt IT en business samen. Door Microsoft 365 gezamenlijk te ervaren, krijg je snel inzicht in ieders uitdagingen en behoeftes. Dat doe je natuurlijk op hypermoderne devices en onder begeleiding van een Microsoft gecertificeerde KNNS-professional.