Vragen? Bel of mail ons

Microsoft Cloud


Azure Roadmap: een flexibele, schaalbare en kosten effectieve cloud oplossing.

De Cloud maakt IT omgevingen flexibel, schaalbaar en kosteneffectief. Azure is de Cloud omgeving van Microsoft. Daardoor valt het perfect te combineren met andere Microsoft apps, zoals Microsoft 365. Maar hoe stap je over naar Azure? Kies je voor de publieke of een privé Cloud? Dankzij onze unieke aanpak zorgen we voor een stapsgewijze en soepele overstap naar de Cloud.

 

Wat is Microsoft Azure?

Azure is het publieke cloud platform van Microsoft. Het is een omvangrijk platform en wereldwijd netwerk van datacenters. Als je overstapt naar de cloud, verplaatst al je data en servers naar zo'n datacenter, waardoor je geen zorgen meer hebt over je eigen servers en netwerkverbindingen. Behalve een gedeelde server (publieke cloud), kun je ook kiezen voor een eigen server in de cloud (privé cloud) óf de Azure beheerfunctionaliteit toepassen op je eigen servers. In plaats van vaste kosten voor onderhoud van je eigen serverruimte, reken je maandelijks af op basis van gebruik. Dat maakt je IT omgeving kostenefficiënt en schaalbaar.

 

Is Azure wat voor mijn organisatie?

Er zijn redenen genoeg om naar de cloud te gaan met je data en bedrijfssoftware. Maar soms kán specifieke software niet in de cloud gebruikt worden, of wil je om veiligheidsredenen niet al je data naar de publieke cloud brengen. Of wellicht gebruik je de cloud alleen voor back-up of big data analyses. Samen maken we een cloud roadmap, waarin we de cloud opties vergelijken en een plan uitstippelen voor de toekomst.

Laat je adviseren

Microsoft Azure en KNNS

KNNS heeft een strategisch partnership met Microsoft. We zijn Microsoft Gold Partner voor o.a. Cloud Productivity en Cloud Platform. Daarmee hebben we bewezen expertise in huis om niet alleen het Azure platform aan te bieden, maar ook ondersteunende diensten te leveren. Dat begint met een gedegen voorbereiding. Samen maken we een cloud roadmap afgestemd op jouw doelstellingen, processen en bedrijfssoftware. Dankzij onze unieke en bewezen aanpak, maak je een stapsgewijze en geruisloze overgang naar de Cloud. Ook daarna ondersteunen we je met preventief beheer, 24/7 support en optimalisatie van je Cloud omgeving.