Vragen? Bel of mail ons

Werkplek- en applicatiebeheer
met Liquit


Een IT-infrastructuur zien wij als basis voor continuïteit van je organisatie. Daarom moet deze altijd beschikbaar, transparant en wendbaar zijn. Dat doen we altijd op dezelfde manier, met dezelfde technologieën. Het Liquit platform is daar altijd een onderdeel van. Hierdoor kan de IT-afdeling efficiënter werken en medewerkers productiever. Je bespaart tijd en dus geld. 

 

Liquit - werkplekbeheer vanuit één platform

Het Liquit platform maakt het werkplek- & applicatiebeheer voor jouw IT-afdeling een stuk makkelijker. Vanuit Liquit Workspace beheer je alle instellingen en applicaties waarmee gebruikers binnen jouw organisatie werken. Door middel van Liquit Release & Patch management pusht jouw IT-afdeling in één keer een nieuwe instelling, update of wijziging naar alle devices of beter gezegd digitale werkplekken van medewerkers. Een tijdbesparende, efficiënte werkwijze voor IT'ers. Zo blijft er meer ruimte over voor andere taken.  

KNNS is Liquit Strategic partner

Het Liquit platform (Workspace en Patch & Releasemanagement) is een standaard onderdeel van elke IT-infrastructuur die wij inrichten en opleveren bij onze klanten. Wij geloven in centralisatie van beheer en focus aanbrengen op werkzaamheden en dat is precies wat we met het Liquit platform doen. We hebben het hoogst haalbare partnerniveau gehaald bij Liquit en dat betekent veel voordelen zoals prijsvoordeel en expertise. 

De voordelen van Liquit Workspace op een rij:

Als je het ons vraagt, kent Liquit alleen maar voordelen. We zijn niet voor niks ambassadeurs van het platform. 

  • Altijd en overal kunnen werken op een up-to-date digitale werkplek 
  • Efficiënt applicatiemanagement 
  • Meer tijd voor IT-afdeling 
  • Blije, productieve medewerkers 

Voor IT’ers betekent Liquit centraal beheer van alle werkplekken. Voor medewerkers betekent het Liquit platform altijd doorwerken en niet bezig hoeven te zijn met randzaken. Ideaal toch? 

Vragen over Liquit Workspace of advies inwinnen? 

Heb je hulp nodig bij de implementatie van Liquit, of wil je advies inwinnen? Het team van KNNS bestaat uit meer dan 50 IT professionals die veel ervaring hebben met Liquit Platform. Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen contact met je op.