Vragen? Bel of mail ons

KNNS & NXToffice.nl


NXToffice.nl is partner van KNNS. Een samenwerking waarin we elkaar optimaal versterken en aanvullen. Een kennisorganisatie én een online platform. Samen installeren en faciliteren we de ideale werkplek.

Over NXToffice.nl

Op NXToffice.nl bestel je alle (hardware) oplossingen en supplies voor op kantoor of thuiswerkplek. Denk hierbij aan luxe vergaderoplossingen zoals interactieve touchscreens en audiosystemen. Maar ook voor de beste printers, plotters en zakelijke laptops ben je bij NXToffice.nl aan het juiste adres. De experts van NXToffice.nl geven deskundig advies en spelen continu in op de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom is het assortiment van NXToffice.nl altijd vernieuwend. Producten waarmee jij als werkgever het verschil maakt naar je medewerkers. Alle installaties en onderhoud doet NXToffice.nl zelf. Daardoor profiteer jij altijd van de beste service.

Waarom samenwerken?

Als IT partner migreert KNNS organisaties naar de ideale werkplek. Een online werkplek, waarin je overal en altijd kan samenwerken. De focus ligt daarbij op het hoogst haalbare niveau van cybersecurity, altijd in combinatie met 24/7 preventief beheer en monitoring van de IT-omgeving. Door de samenwerking met NXToffice.nl zijn we in staat om onze opdrachtgevers de overtreffende trap te bieden, het complete plaatje. Waarbij KNNS zich focust op het neerzetten van de online werkplek, levert NXToffice.nl juist alle oplossingen en supplies. Een opdrachtgever migreert dus naar de online werkplek ziet vervolgens op NXToffice.nl zijn volledige deviceplan voor het bestellen van laptops & pc’s. En andersom. Ideaal toch?

Neem een kijkje op nxtoffice.nl