Digitale dreigingen worden groter, slimmer én gerichter. Tegelijk voert de Europese Unie de druk op: vanaf 2024 wordt de NIS2-richtlijn van kracht: een strengere wetgeving rondom cybersecurity en informatiebeveiliging. In 2028 moet elke organisatie die binnen scope valt volledig voldoen aan deze norm. Voor bedrijven die daar niet op voorbereid zijn, kunnen de gevolgen ingrijpend zijn. Denk aan het verlies van gevoelige bedrijfsinformatie, reputatieschade, productieverlies of zelfs operationele stilstand - of juridische en financiële consequenties. Maar er is ook goed nieuws! Bedrijven die wél op tijd in actie komen creëren vertrouwen bij klanten, voldoen aantoonbaar aan de nieuwe wetgeving, versterken hun digitale weerbaarheid tegen cyberaanvallen en blijven vooroplopen ten opzichte van de concurrentie.
Iedere organisatie moet digitaal weerbaar zijn. KNNS helpt jouw IT-afdeling de NIS2-richtlijn niet alleen te begrijpen, maar écht te implementeren. In 4 stappen geven we jouw bedrijf volledig inzicht in de bedrijfsrisico's en hoe digitaal weerbaar je bent. In de video hieronder legt Eva je in minder dan 2 minuten uit:
Na het bekijken van de video weet je exact waarom deze analyse een essentiële eerste stap is - en waarom bedrijven die nu starten, straks geen stress hebben over compliancy of cyberrisico's.
Wacht niet langer en wees goed voorbereid. NIS2 komt er hoe dan ook aan, de risico's worden groter - en tijdig handelen geeft je een voorsprong op de concurrentie. Dit is het juiste moment op jouw oriëntatiegesprek vrijblijvend in te plannen met één van onze experts Jelle of Ton. Dat doe je via onderstaande knop.
Plan vrijblijvend oriëntatiegesprek - zonder verplichtingen, mét directe waarde