Vragen? Bel of mail ons

Vliegende start 2024 voor
TSH met overname van
KNNS & nxtoffice.


Silke Algera
Silke Algera - 12 januari 2024
Amsterdam, 12 januari 2024 - Het nieuwe jaar begint goed voor de Nijmeegse IT-bedrijven KNNS & nxtoffice: zij worden onderdeel van TSH, één van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. KNNS & nxtoffice zijn een combinatie van KNNS, een Managed Service Provider (MSP) met focus op Microsoft diensten en nxtoffice, een one-stop-shop voor (hardware) oplossingen op kantoor.

De combinatie, bestaand uit ruim 50 medewerkers, krijgt met TSH toegang tot nieuwe groeikansen en inzichten, en de mogelijkheid ervaringen te delen met de ruim 1200 collega’s van de 18 andere TSH-bedrijven. KNNS & nxtoffice blijven voortbestaan onder de vertrouwde en gevestigde naam vanuit hun kantoor in Nijmegen, onder leiding van directeur Coert Tempelman en zijn managementteam.

 

Gedeelde waarden en aandacht voor kwaliteit

KNNS & nxtoffice hechten grote waarde aan kwaliteit en oog voor detail, in alles wat de onderneming doet. Dat sluit naadloos aan bij de ambities en waarden van TSH, waar een optimale klant- en medewerkersbeleving hoog in het vaandel staan. Daarom is de combinatie van KNNS & nxtoffice en TSH een duidelijk voorbeeld van gelijkgestemden die elkaar versterken door samen te werken.

Coert Tempelman, algemeen directeur KNNS & nxtoffice: “Doordat we beleving en kwaliteit goed met elkaar weten te combineren, verrassen we klanten keer op keer met onze IT-diensten & oplossingen voor de ideale werkplek. Het talentvolle team van KNNS & nxtoffice heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om dit te realiseren. We hebben nu het punt bereikt dat we klaar zijn voor de ‘next step’ en daar gaan we met TSH als ervaren, ambitieuze partner aan boord snel werk van maken. Samen met de andere bedrijven binnen TSH vormen we een krachtig front in de markt en kunnen we versnellen. We kijken er enorm naar uit om andere organisaties bij TSH aan te laten sluiten en groeiambities waar te maken.” 

 

Team KNNS & nxtoffice

Team KNNS & nxtoffice


Grenzeloze ambitie

Volgens TSH CEO John Reynders zijn KNNS & nxtoffice een prachtige aanvulling op de snelgroeiende groep MSP’s: “Uit alle gesprekken die we in aanloop naar dit moment met KNNS & nxtoffice hebben gevoerd merkten we dat we hetzelfde doel voor ogen hadden. Namelijk groeien en versnellen zonder verlies van kwaliteit. Dat is wat mij ook zo aanspreekt in deze organisaties, het oog voor detail en de klantgerichtheid waarmee dit team werkt, met de ambitie om een Michelin sterren ervaring als MSP te leveren. We herkennen in Coert en zijn team het belangrijkste van onze waarden; toewijding, ondernemerschap en innovatie. Het bewijs daarvan ligt in de geweldige groei die de twee bedrijven samen hebben doorgemaakt, en de transformatie tot hoogwaardig dienstverlener die daarmee gepaard ging. De nieuwe collega’s van KNNS & nxtoffice zijn een fantastische aanvulling binnen onze ambitieuze familie van MSP’s, en ik weet zeker dat we samen bergen kunnen verzetten en verder groeien.”

Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.